Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze pomozcie

prosze pomozcie

Polecane posty

Gość prosze pomozcie

2 tyg temu miala depilowana twarz woskiem u kosmetyczkiz...mialy odrosnac mniej wiecej po miesiacu...w sobote mam studniowke a moja wlosy na twarzy do konca nie urosly dlatego sa sterczace;( w swietle dziennym az tak sie nie zuca ale w sztucznym swietle porazka:(...prosze odradzcie co mam zrobic???? jakis krem do depilacji?? ale nie chce miec podraznien:(:(:( bo po tym wosku mialamprzez tydzien czerwone kropki...RATUJCIE:(:(:(:(:(:( bede sie czula okropnie na tej studniowce jak czegos z tym nie zrobie..

Gość powyrywaj pensetką ..
uchwyci nawet najmniejsze włoski

Gość prosze pomozcie
ale tego jest duzo:(:(:(:(......

Gość powyrywaj pensetką..
nie szkodzi, nie powinno Ci to zająć zbyt długo ;) a to jedyny sposób, naprawdę, krem może Cię uczulić, skoro masz tak delikatną skórę ... możesz ogolić zwykłą maszynką, ale pewnie Ci odrosną po dniu i będzie brzydki efekt

depilatorem elektrycznym możesz przejechać, ale będziesz miała podrażnienia, jak po wosku

Gość prosze pomozcie
no a jak powyrywam penseta to nie odrosna mi mocniejsze:/:/??? bo tak mam z wasikiem...odrastaja ciemniejsze bo wyrywam penseta...jestem zalamana..:(

Gość kajakaj
ja wasik depiluje tylko pestea. z poczatku troche bolalo ale mozna sie przyzwyczaic. a włoski wydaje mi sie ze odrastaj takie same, ani slabsze ani mocniejsze. tylko radzilabym Ci to zrobic jeszcze dzis zeby przez noc zeszło zaczerwienienie

ja wyrywam pensetą włosy łonowe :D :D :D i mam wrażenie, że odrasta ich mniej i słabsze ... pewnie to indywidualna sprawa ... ale na studniówkę będziesz miała kłopot z głowy, najwyżej później wybierz się na laser, czy jakąś inną lepszą metodę

Gość prosze pomozcie
zalamka:(

jest mi bardzo przykro że Twoj zapewne ważki dla Ciebie problem rozbawił mnie do rozpuku :D :D :D w związku z czym już sobie pójdę 🖐️