Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dresssssssssik

Czy to prawda że w uk poznają polaków po Polskim dressie ?

Polecane posty

Gość dresssssssssik

chyba dresss podbija świat :classic_cool:

Gość ale pieprzenie

Gość noooooooooooo

Gość lill
wiesz nie wiem jak konkretnie wyglada \'polski dres\' i czym rozni sie od brytyjskiego, ale z doswiadczenia wiem ze to glowna czescia ubioru brytyjczykow(czy tez irlandczykow) jest dres- do wszystkiego. Widzialam dziewczyny w eleganckich zwiewnych bluzeczkach, a do tego dres z paskami, czy tez np chlopaka w dresie i butach jak do garnituru :o wiec cos nie bardzo Twoja teoria wydaje mi sie zgodna z prawda...

Gość noooooooooooo
tych co widziales to pyli polaczki

Polska jest chyba ostatnim krajem do ktorego dotarl dres.w kraach zachodnich wiekoszsc odob na codzien chodzi w dresach, czt to do sklepu czy cos zalatwic. np. w USA ludzie bardzo czesto chodza w dresach, a dzieci odwoza w pizamach do szkoly i nikt w tym nie widzi nic dziwnego. nie wiem dlaczego Polakow to tak bulwersuje? co w tym zlego, ze kts lubi czuc sie wygodnie?

Gość taka prawda przykra
ponad połowa polaków w uk chodzi w dreso lumpach więc mit jest prawdziwy ale ogólnie o tym polskim dresie mówią zazwyczaj angole :D

Gość taaaa szczera prawda to
Polaków po dresach Żydów po wiekich kinolach i oddechu cuchnącym cebulą i czosnkiem Rosjan po tym że 24na24 sa pijani więc chodzą zataczając się Niemców po wielich brzuchach, bekaniu i pierdzeniu oraz wyjatkowo niegustownych ciuchach

bardziej niz dresem przejelabym sie tym, ze Polacy "uwielbiaja" nosic biale skarpety do klapek i sandalow..fe

Gość noooooooooooo
Polaków po dresach i po wiekich kinolach i oddechu cuchnącym cebulą i czosnkiem i po tym że 24na24 sa pijani więc chodzą zataczając się i po wielich brzuchach, bekaniu i pierdzeniu oraz wyjatkowo niegustownych ciuchach

Gość lill
WIEM ze to nie bylo Polacy, poza tym jestem kobieta. nie widze sensu dyskutowania na tak denny temat, jak dla mnie niech sobie kazdy chodzi i w kalesonach po ulicy, i co mi do tego....

Gość ale kał się z tego zrobił
teraz pasuje :D Polaków po dresach i sandalkach po wiekich kinolach garbatych i oddechu cuchnącym cebulą i moczem i po tym że 24na24 sa pijani więc chodzą w te i z powrotem po wielich brzuchach, bekaniu i pierdzeniu oraz wyjatkowo niegustownych ciuchach oraz zoczeniach seksualnych

Gość noooooooooooo
Polaków po dresach i sandalkach po wiekich kinolach garbatych i oddechu cuchnącym cebulą i moczem i po tym że 24na24 sa pijani więc chodzą w te i z powrotem po wielich brzuchach, bekaniu i pierdzeniu oraz wyjatkowo niegustownych ciuchach oraz zoczeniach seksualnych +++ lenistwo ,smrod, brud ,sk...wysynstwo

Gość roznica jest taka ze
Polakow mozna rozpoznac po "polskiej gebie". Jesli chodzi o dresy to irole/angole nosza dresy bawelniane, a polacy z poliestru :P