Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tikitaka2602

PROBLEM Z ROAMINGIEM! PLUS GSM

Polecane posty

Mam taki glupi problem. Wyjechalam z polski a nie włączyłam roamingu a teraz nie mam zasiegu zeby to aktywowac a karta jest mi potrzebna bo musze ladowac przymusowo konto(mixplus). Wiem ze trzebabyło to zrobic przed wyjazdem, ale zapomniałam to zrobic. Zastanawiam się czy jest jakis inny sposob. Czytałam na stronie plusa o roamingu ale nic nie znalazłam. Może ktoś z was miał podobny problem. Bede wdzięczna za wszelka pomoc.

ja ostatnio wyjeżdżałam i oczywiście zapomniałam o roamingu;/ byłam tydzień w genewie a dopiero 4dnia sobie wpisałąm jakiś kod i mi się uaktywnił... niestyty nie pamietam co to był za kod, ale mogę sprawdzić:)

Gość a może.........
Ktoś z bliskich mógłby się przejść do salonu plusa. Moja mama tak włączyła tacie roaming, ale on miał simplusa. Poprostu niejako musiała zarejestrować ojca numer na swoje dane, żeby \"operować\" na koncie. Niewiem czy to mozliwe w mixie, ale chyba punkt obsługi plusa byłby najlepszym źródłem informacji...

Gość a może........
Ale po co od razu oszukiwać? Można przecież pójśc, wyjaśnić sprawę i chociaż dowiedzieć się jakie są możliwości działania.....