Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobiettaaa

Nie nawidze kobiet materialistek

Polecane posty

Gość Kobiettaaa

Patrza tylko na wyglad portfela Mezczyzna moze byc brzydki jak noc i miec beznadziejny charakter byleby mial kase Gardze wami wszystkie materialistki Zebyscie sie tylko nie obudzily z reka w nocki po paru latach Jak wasz maz bedzie wam wypowiadal ze bylyscie z gola dupa i nie mialyscie nic Mam nawet kolezanke ktora wyszla za faceta tylko za kase Teraz tylko chwali sie czyms czego sama nie osiagnela Gardze wami materialistki

Gość Kobiettaaa
Wy chyba lubicie materialistki? Dlaczego nikt sie nie wypowiedzial?

Gość noooooooooooo
Nie nawidze kobiet materialistek no i kogo to ty depie

każdy żyje wg własnych zasad i nie nam sie do nich wtrącać. Choć zauważyłam, że niektóre dziewczyny kierują się zamożnością. Może dlatego, że pochodzą z uboższych rodzin i w ten sposób, bez większego wysiłku chcą stabilność finansową osiągnąć.

Gość Godiva
a ja nie lubię takich co sa na bakier z ortografią

Gość pixiiidiksi
a ja jestem materialsitka,zawsze nia byłam bo nie miałam pieniedzy a teram mam i jest cudownie :)

to się tyczy biednych kobiet , co grosza przy dupie nie mają i sa zbyt głupie ,żeby zarobić a jedyne dobro jakie posiadają umiejscowione jest w kroku 😴

Gość Ja np szukam i takiego
który jest przystojny i jednoczesnie ma kase ;) Bo niby dlaczego miałabym sie interesować np; grubymi woźnymi ? Nie znajde , trudno. Znam takie, które znalazły i jestem pod wrażeniem ich umiejętności zdobywczych !!