Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

telcia

SAMOTNE PO 30-STKI jak Wam sie żyje?

Polecane posty

ja musze sie odkochac:) i dopiero wtedy bedzie szansa na pojawienie sie motylkow:) zreszta poki co nie istnieje dla mnie plec przeciwna. wiem,ze jest,pracuje z facetami ale nic wiecej.

zapewniam Cię, ze to przejdzie, w końcu po coś świat został tak urządzony, zebyśmy się parowali :-)

Gość tez samotna i tez po 30
ale temat o smieciarzach:-) ten kon sam jest zapewne jakims stróżem, a te laski ktore tak bronią tych profesji mają za męzów podobnych gosci wiec co mają powiedziec :-) Ja uwazam ze trzeba sie dobrac rowniez pod tym wzgledem bo inaczej będzie męczarnia, nie wiem doprawdy o czym moze lekarka rozmawiac ze smieciarzem

bo koniu jakbys nie wiedzial w zwiazku rozmawia sie nie tylko o tym co bedziemy jedli, kiedy zaplacic za gaz, czy gdzie postawic tapczan.

te laski,ktore tak bronia to miedzy innymi ja:) zapewniam cie,ze nie mam i nie planuje posiadac meza smieciarza czy adwokata to bez znaczenia:) czy jak poznajesz faceta jest fajny,mily,nawet cyzta ksiazki to pytasz go "ej gienek jakie ty szkoly skonczyles??? i jak gienek odpowiada zawodowke to go przekreslasz??? matko co z was za kobiety??

no takie niedobre kobiety jestesmy :D nie znam smieciarzy ale wątpie zeby czytali ksiazki, znam ludzi po studiach ktoryz nie czytają a co dopiero tacy :O a i kazda normalna kobieta szybciej sie zainteresuje adwokatem niz smieciarzem, zaręczam Ci

ale jesli jestes uwazasz sie za normalna kobiete to cos jest nie teges z toba bo toba nie interesuje sie ani smieciarz ani adwokat. smieciarza to i ja nie znam zadnego ale znam np. takiego co trawniki kosi i czyta i to sporo:) jego zona mowi,ze zadnego pozytku z niego ma bo z nosem w ksiazkach siedzi.

no oczywiscie, mnie nie chce ani adwokat ani smieciarz ani nikt inny :P

no i na to liczę :D ale wole zeby tym amatorem był adwokat hehe

myslisz ze w wieku zblizonym do mojego nie da sie znalezc?

z tego co obserwuje to w zblizonym nie:) albo sporo starszy albo sporo mlodszy przejawiaja zainteresowanie naszym przedzialem wiekowym. a adwokaci hmmm ci to chyba tylko seksownymi 18 latkami:)

no cóz przyjdzie sie przyzwyczaic :O

lepiej piszcie kobiety co działacie żeby poprawić swoje szanse, a nie tylko w kółko, ze musi byc adwokat, albo że śmieciarz też jest w porządku ;-) przecierz to i tak abstrakcja, bo w konfrontacji ze śmieciarzem większość z nas nie wykaże zainteresowania, a adwokat też wcale nie musi nas zainteresować ja np postanowiłam, że popracuję nad sylwetką, jakieś ćwiczenia poza tym chciałabym nieco zmodyfikować dietę na nieco zdrowszą, bo wiadomo, ze w pewnym wieku już sobie nie można za dużo pozwalać bo i ogólnie będe się więcej uśmiechac do ludzi, chociaż w zasadzie i tak jestem dość pogodna na co dzień w kazdym razie nie dopuszczam do siebie mysli, ze juz wypadłam z obiegu, bo to po prostu nieprawda, a jeżeli ktoś tutaj zechce mi to zasugerować to zwyczajnie zignoruję! :-D

ja nie mam sobie nic do zarzucenia:) mam swietna figure,nie musze sie ograniczac bo mnie sie nic nigdzie nie odklada:) a nad cietym jezykiem nie mam zamiaru panowac:) bo... jak sie komus nie podoba to nie musi ze mna dyskutowac czy sie zadawac:) najblizsze plany to... kino:) ide sama :) a pozniej chyba zastanowie sie nad nauka jakiegos jezyka

no widzisz, jest plan, zapisz się na kurs językowy, kto wie, może będzie tam uczęszczał jakiś interesujacy wolny męzczyzna :-D

raczej nie bede zwracala uwagi na facetów, bo... nie przejawiam nimi zainteresowania:) czemu trudno ludziskom uwierzyc,ze mi narazie dobrze bez faceta???

w takim razie nie powinnaś była odpowiadac na moje pytanie, przypomnę - co robicie, żeby zwiększyć swoje szanse wyjścia z samotności - Ty z niej wychodzisz nie chcesz poczekam co powiedzą inne trzydziestki :-)

Gość tez sama i tez po 30
na kursy jezykowe juz sie nachodzilam, zresztą i tak zwykle jest tam mlodziez a wrecz dzieci :D ja zamierzam poprawic swoj wyglad, mnie jesc, wiecej cwiczyc i wiecej sie malowac pojde do kosmetyczki na serię zabiegów , moze rzucę palenie jak mi sie uda, i zainwestuje w piekne zęby (licówki) :-) pogodna to ja jestem, moze postaram sie byc bardziej otwarta i nie odrzucac potencjanych kandydatów na pewno nie zaczne łazic po knajpach na podryw hehe

ty potrzebujesz kogos kto bedzie sie tak samo uzalal nad samotnoscia jak ty. a to kompletnie bez sensu:) zajmij sie poprostu soba co ma byc to i tak bedzie i zebys stawala na glowie to tego nie przeskoczysz:) zrob sobie nowa fryzure i zapisz na modne dzis lekcje tanca albo lepienia z gliny

Gość sratatatatatata
a mnie zyje sie bosssko :D

z tymi licowkami sie dobrze zastanow:) moja przyjaciolka ma z tym niezle przeboje. to peknie,to sie odkleii, to cos tam... placi duza kase superspecjaliscie i sie tylko denerwuje

jeszcze do Stonogi, naprawdę nie chciałam być nmiegrzeczna, ale Ty kobieto mnie nie znasz a ciągle masz jakieś teorie na temat moich potrzeb w realu nie wytrzymałabym z Tobą pół godziny we wszystkim co tu napisałam widzisz jakieś ujemne strony

Możesz sobie widzieć jak chcesz, ale z grzeczności moglabyś się trochę powstrzymać przed ciągłym krytykowaniem ja nie uważam, zeby to była tragedia, stwierdziłam tylko, ze chce znaleźć partnera i postanowiłam porozmawiać z sobie podobnymi kobietami Ty nie jesteś podobna, więc dziękuję za rady, ale naprawdę do niczego mi się nie przydadzą Też sama, jakie zabiegi planujesz? ja jeszcze żdnych u kosmetyczki nie robiłam, ale wypatrzyłam fajną maskę na allegro