Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

telcia

SAMOTNE PO 30-STKI jak Wam sie żyje?

Polecane posty

Gość sama z wyboru
To już wiem, kogo nie szukasz. A kogo szukasz? Żeby skutecznie znależć, należy wiedzieć czego lub kogo się szuka. Wiesz, wydaje mi się, że powszechnym błędem, jaki popełniamy my, kobiety, jest brak określenia tego, bardzo konkretnego osobnika męskiego. Wykluczyć typy, na które jesteśmy obojętne jest zupełnie łatwo. Ale trudno nam powiedzieć, o kogo nam w rzeczywistości chodzi.

Gość ciągle zawiedziona
hmm...w zasadzie mnie się podrywa na inteligencję i poczucie humoru, a ponieważ ja jestem troszkę niedostępna, to Ci faceci zawsze charakteryzują się dużą pewnością siebie, mają "jaja". Pociąga mnie też ich opiekuńczość, dobro, optymizm, dojrzałość emocjonalna, wewnętrzny spokój... Chyba szukam tego co każda kobieta;)

Gość sama z wyboru
:-) Zapomniałaś napomknąć jeszcze o stosownej urodzie... Wiesz? Ja mam chyba tak samo. :-)

Gość ciągle zawiedziona
co do urody...Kiedyś spotykałam się z bardzo przystojnym facetem i nic...kompletnie na mnie nie działał! Sama byłam zaskoczona... Byłam natomiast w związku z facetem, który przypominał trochę małpę i był dla mnie najpiękniejszym facetem na świecie:). to tyle o tej urodzie, hihi

Gość sama z wyboru
Bo chodzi nie "tylko" o urodę ale "również" o urodę.

Gość ciągle zawiedziona
dokładnie:)

Gość sama z wyboru
Bo ja wcale się nie wypieram, że podobają mi się przystojni mężczyźni.

Gość ciągle zawiedziona
przystojniaczek? ja niekoniecznie...wolę męski wygląd ale szelmowski usmiech, czy oczy z błyskiem niż nudnego chłopczykowatego Pitta... Mam fiksa na punkcie ładnych rąk z długimi palcami i wzrostu...:O

Gość ciągle zawiedziona
a...i nie lubie mięśnaków, takich typków z siłowni z rozbudowana klatka piersiową...:O Szczupli, smukli ale nie żadna siłka!!!bleee...

Gość sama z wyboru
Ja nie mówię o przystojniaczkowości ale o męskiej przystojności. Myślisz, że mi się podobają wypacykowani lalusie? Co do dłoni, fajnie, jeśli są zadbane, ale prawdziwy mężczyzna musi mieć dłonie pokaleczone robotą. To ślad, że nie jest miglanc i że wiele potrafi wokół siebie zrobić.

Gość ciągle zawiedziona
hahaa, mnie mocne spracowane dłonie nie rajcują...;)

Gość ciągle zawiedziona
co do męskiej przystojności-zgoda:)

Gość sama z wyboru
A mnie i owszem. Zawsze jest wokół coś do zrobienia. Lubię, kiedy to jest zrobione. Dręczy mnie cieknący kran i wydarta z płotu sztacheta. Facet powinien potrafić takie rzeczy uszykować. Dwie lewe ręce nie stanowią dla mnie żadnej atrakcji.

Gość ciągle zawiedziona
kiedyś spotykałam sie z pianistą i byłam taka rozczarowana, że nie ma ładnych rąk:(

Gość sama z wyboru
Z pianistą bym unikała kontaktu. Umiejętność bębnienia na fortepianie nie idzie na ogół umiejętnością życia i zaradnością.

Gość ciągle zawiedziona
fakt, straszny z niego był wrażliwiec..za bardzo...:O

Gość sama z wyboru
Z kimś takim się nie da normalnie żyć.

Gość ciągle zawiedziona
ale wiolonczelista nie był, hihi. Twardy z niego był gość i życiowy..więc nie ma chyba reguł;)

Gość sama z wyboru
Co to? Zamieszkujesz w sąsiedztwie filharmonii?

Gość ciągle zawiedziona
hahha, mieszkam w dużym mieście...z filharmonią też, jakoś tak wyszło.. Zresztą chyba zrobiłam przegląd wszystkich zawodów:O Nie wiem, czy śmiać się czy płakać?

" musze spotkać swój talerz" BOSKIE:D:D:D:D:D o to właśnie w tym biega.....

Gość sama z wyboru
No właśnie, Roma31, o co biega? W Twoim przypadku?

Gość sama z wyboru
Zawiedziona, możesz sobie poghratulować, skoro już zaliczyłaś całe spektrum zawodów męskich, zwłaszcza, że, skoro mieszkasz w dużym mieście, jest tych zawodów dość imponująca liczba.

Gość ciągle zawiedziona
jasne....no czuję się tym dowartościowana:P żeby nie było: ja z nimi nie sypiałam, tylko się spotykałam...;)

o właściwy talerz właśnie:). O kombinację cech, które we mnie uderzą. I tak jest z każdym, o to czy ten człowiek uderza w nasze oczekiwania, a te z kolei są warunkowane szeregiem innych spraw i czynników. Ktoś np lubi mężczyzn ekspansywnych pod względem charakteru, ja wariuję przy spokojnych:D. no, a ostatnio to dokładnie chodzi o lekką wadę postawy:D. On ją ma i do tego spokój i ja.....mhmhmhmhmhmh:D:P także może chodzić o naprawdę różne kwestie....

Gość ciągle zawiedziona
właściwy talerz....tylko jeszcze pytanie, czy my dla tego kogoś będziemy właściwym talerzem? Jedni wolą bigos, inni kawior, jedni potrawy ostre inni słone....wszystko kwestia gustu, a o gustach jak wiadomo się nie rozmawia;)

ano, żeby dwoje chciało na raz,,,to wiadomo nie od dziś:D

Gość ciągle zawiedziona
Roma___lubisz spokojnych a sama jaka jesteś? też spokojna? chodzi o podobieństwa czy raczej przeciwności?

Gość sama z wyboru
A po co się przede mną tłumaczysz, Zawiedziona? Przecież fakt, że z nimi nie sypiałaś nie świadczy o tym, że gdyby zaistniały stosowne okoliczności, pewnie byś wylądowała z nimi w łóżku. Można więc powiedzieć, że poniekąd z nimi sypiałaś. :-)

Gość ciągle zawiedziona
dobra, niech będzie...zaliczyłam całe miasto:P hihi