Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

telcia

SAMOTNE PO 30-STKI jak Wam sie żyje?

Polecane posty

Witajcie w Nowym Roku. Czy nie czujecie że macie dość siedzenia samotnie w domu? Czasem ogarnia mnie juz taka paranoja ze zazdroszczę wszystkim: nie tylko szczęśliwie zamężnym ale i samotnym matkom, a nawet tym w związkach nieszczęśliwych tak jak ja kiedyś:( Na szczęście szybko sobie przypominam, ze lepiej być samemu niz w chorym związku. No tak, tylko że trochę brak ludzi do towarzystwa. Koleżanki zajęte dziećmi dorastającymi lub mężami i trudami swoich związków. Zostają młodsi znajomi z którymi na szczęście znajduję wspólny język .... jeszcze. Jestem jednak uparta i marzy mi się grono fajnych babek samotnych po 30:) .... zboczenie? Myślę, że coś jest z nami nie tak, bo wielokrotnie próbowałam coś wymęczyć z poznanych kobiet ale wolą trzymać się same, CZEMU? Czy nie lepiej byłoby spędzić czas razem, mieć się komu wygadac....a dodam że to byłaby inna kobieta która rozumiałaby co czujemy. Och te marzenia.... no ale w końcu ktoś dał mi imię Marzena więc jak tu się nie dziwić:)

Gość wredniak_bis
kasik, spadaj z tym marketingiem, bo tu się o poważnych rzeczach mówi :o . A do przedmówczyni: patrząc z boku jako facet - myślę że singielki ok. 30-ki niespecjalnie się garną do kółka "staropanieńskiego" tylko udzielają się towarzysko w gronir mieszanym - z intencją oczywistą :) W końcu lepiej późno, niż wcale :classic_cool: pozdrawiam i życzę powodzenia szukającym ;)