Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość termometr

Cieplo macie w domu? Dajecie rade chodzic w samej bieliznie?

Polecane posty

można ewentualnie nocną kąpiel w oceanie odbyć w towarzystwie rekinów ;) Ale śniadanko, zapodam w każdym przypadku ;)

Gość Kraków-Azory
a u nas nie grzeją chyba jakaś awaria brrrrr jak zimno brrrrrrrr

Kraków, przebiegnij się wkoło bloku, to Ci się polepszy temperatura i nastruj do spania ;) żonko, co do gładkości to nie mam najmniejszych obaw.

mój jęzorek zawsze stoi na wysokości zadania. Nigdy mnie nie zawiódł :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

U mnie ciepło. Już się wykąpałem i klikam tak jak z wanny wyszedłem.

Wszędzie widzę twój języczek...mam już zwidy z podniecenia ;) Szkoda że nie mogę go poczuć 😭 Pomarzę sobie....oj pomarzę :P Fredi a ty znowu bez gaci łazisz i straszysz na forum :P

A czym tu straszyć? Już kapitan Rykow mówił: ,,baby chujem nie strasz bo się go nie zlęknie"

Gość wanda70
ja mogę się pochwalić,że mam ciepło bo zawsze po powrocie do domu rozbieram się i chodze w samych rajstopach i staniku.

A może masz jakąś szczególną metodę chłodzenia? zimna kąpiel lub prysznic, na golasa na balkon, krótki pobyt w zamrażarce, a może coś innego ?

wczoraj ochlodzilam sie na mojej bordowej rogowce..myslac o misiu...i czytajac stare sms.. super sposob.potem to mnie z zimna az trzesie...