Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytwols

kobiety nie wstydźcie się niedoskonałości ciałą

Polecane posty

Gość rytwols

małocycne i obwisłocycne są lepsze od silikoniar !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko co naturalne jest piękne. Koszmarem jest sztuczność - na przykład silikonowe cycki. A silikonowe poznaję od razu i większość normalnych też. Kobiety wpychające sobie plastik i inne świństwa do ciałą są mentalnie chore, a faceci którzy tego nie widzą bądź widzą i akceptują też ...

Gość rytwols
ja jestem facetem ... o poglądach liberalno-konserwatywnych. Liberalną lewicą, lewicą obyczajową i feministkami się brzydzę. To oni rozpropagowali permisywizm obyczajowy, to oni zniszczyli kobiecość to oni z ciałą człowieka uczynili miejsce chorych ekscesów chirurgii plastycznej, to oni zdeprecjonowali macierzyństwo, to oni rozpropagowali relatywizm.

pocieszyleś gackowatą - juz nie bedzie musiała sie przejmować tymi swoimi dwoma pieprzykami :P tzn małym biustem, chciałem napisać :P

Gość rytwols
nie potrzeby pocieszać kogokolwiek z małym biustem. Małe jest też piękne ... a sztuczne jest ohydne.

Gość nie to jest ładne
co jest ładne ale to co się komu podoba

tiaaa... problem w tym jesli tych, którym sie podoba są setne części promila ogółu populacji :P

Gość purystaortografista
oby się jeden znalazł. Podobno wystarczy wierzyć w przeznaczenie, ze co komu przeznaczone na drodze rozkraczone :p

Gość a ja będę zmniejszać cycki
bo mi moje niesymetryczne obwisy się nie podobają i wyglądają tragicznie

Gość rytwols
"nie to jest ładne co jest ładne ale to co się komu podoba" - oto klasyczny przykład prymitywnego relatywizmu. Fałszywość tego poglądu i jego szkodliwość jest oczywista dla każdego myślącego człowieka. No cóż, żyjemy w zabagnionych pojęciowo czasach, w których "śpiewać każdy może, trochę lepiej, trochę gorzej" ... i mamy dico-polo oraz tabuny damskich i meskich wyjców estradowych.

Gość anarchistka
jaki konserwatyzm???? kurfa ma być różnorodność, małe czy sylikonowe - jak kto woli, jeśli kobieta dobrze sioe czuje, jak se powiększy, to czemun ie??? i jakis zapchlony konserwatysta nie bedzie jej mówił, co ma robić!!! a zresztą.... anarchia ma być!!! \m/

Gość purystaortografista
i Ty to piszesz? Ty, nawołujący że silikon jest be a natua cacy? A co jeśli ktoś myśli odwrotnie? - ukaminujesz? :D:D

Gość purystaortografista
Dzięki temu, że żyjemy w "zabagnionych pojęciowo czasach" (hehe - 1.cudna konstrukcja, 2. wskażcie czasy , które takie nie były) możesz soibe Autorze wykrzykiwać na forum, co Twoim zdaniem jest ładne,a co ci ise absolutnie nie podoba. Czas to docenić :p

Gość anarchistka
no to doceńmy :-P

Gość purystaortografista
ja doceniam, dlatego sobie piszę co myślę ;) przynajmniej tu, bo w robicie keep smiling :o

Gość ano własnie....
jest jedno zycie i nie popadajmy w skrajności. zaakceptujmy czego zmienić nie można, pokochajmy ciało, które nam dostarcza tyleeee rozkoszyyyyyyyyyy....:P....a to nad czym popracować można-popracujmy. dbajmy o siebie i będzie dobrze, niezależnie od rozmiarów i ciała i biustu:)po prostu nie dajmy sie zwariować:)

Gość ano własnie....
yes, ale to także wina kultury obrazkowej, kultury wzroku, postrzegamy głównie tym zmysłem:).niestety, czasem przybiera to nie tyle groźne, co po prostu śmieszne rozmiary.....

Gość co za ciasny rozumek
rytwols OPEN YOUR MIND

Gość Kaminures
rytwols ma racje a wy reszta to jestescie przerobieni przez zboczencow co wam mozgi wyzarli swoja propaganda

Gość brawo rytwols
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!