Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniebnnbnb

omijanie pojazdu

Polecane posty

Gość pytaniebnnbnb

jezeli jadeprosto i widze cofajacy pojazd np z parkingu i pojazd ten wjechal na pol mojego pasa n a ktory jade i stoi i ani do przodu ani do tylu to czy moge go ominac jesli akurat mam dwie linie ciagle i ominiecie bedzie wiazalo sie z ich przejechaniem?

Gość biznesmen29
rodzaj linii mówi wszystko, poza tym trochę kultury--jak ktoś wykonuje manewr cofania na zachodzie w dobrym tonie jest mu go ułatwić

Gość pytaniebnnbnb
a jezeli ten ktos wyjechal do polowy pasa widzac meni ze tym pasem jade a to on jest wlaczajacym sie do ruch i jak juz zaczal to powinien jechac albo w jedna albo w druga a nie wyjedzie do polowy i zastamnawia sie czy jechac dalej czy nie i stoi tak to co ja mam robic?

przekroczenie 2 linii ciaglych to wykroczenie . Przeciez mozesz poczekac te 5 s. i go puscic ? Chyba ze jedziesz z predkoscia, ktora nie pozwoli ci na zatrzymanie sie ,wiec musisz go ominac ... ale uwazaj na samochody z naprzeciwka i patrole policji ;)

jesli stoi i sie nie rusza (bo zauwazyl cie za pozno) , to mignij mu dlugimi swiatlami . Powinien zakumac ze ma jechac ;)