Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarinka26

imie Nikodem

Polecane posty

Gość gość
Moj Nikodem ma 10 lat, byl jedynym dzieckiem w przedszkolu o tym imieniu. Teraz W calej szkole jest trzech nikodemow.

Gość gość
Halo :) jak tam Wasi synowie? czy imię Nikodem nadal w planie? mnie się właśnie podoba choc termin na wiosnę.. co sądzicie o tym imieniu :)?

Gość gość
Mi się podoba. Tylko pamiętaj wszystkie nikodemy to łobuzy, w końcu imie zobowiązuje ;) także jak chcesz ;P

Gość gość
poważnie łobuzy? hehe dobrze wiedzieć.. no szczerze mowiąc, imię to spodobało mi się, no ale że wlasnie ze względu na to ze nikt w rodzinie nie ma tak na imie ani zadny ze znajomych.. dlatego nie mogę własnie nawet stwierdzić jakie te Nikodemy'- są' :) no ale czas pokaze ostatecznie blizej kwietnia.. imię wydaje się być ok..

Gość gość
Nikoś :) ladnie.

Gość gość
paskudnee!

Gość gość
Imię jak dla psa. Sąsiadki pies tak sie wabi. Co trzeba miec w glowie zeby tak skrzywdzic dziecko

Gość gość
gość wczoraj Co trzeba miec w glowie zeby nie wiedziec ze Nikodem to starodawne imie. Widac ty i sasiadka reprezentujecie ten sam poziom wiedzy. Ja w swoim zyciu spotkalam ludzi ktorzy swoje psy nazwali imionami Ania, Staś, Jadzia, Tadeusz, Borys, Bruno, Kuba, Kasia, Marysia. Czyli co? Wszyscy ci ludzie o tych imionach to bardzo skrzywdzeni biedni ludzie, powinni sie wstydzic, bo noszą imiona psów?! Weź ty sie puknij w leb i doucz troche.

Gość gość
Ma Pani Rację - Ludzie teraz nazywają psy różnymi imionami i to nie znaczy że te imiona sa już ' spalone ' ale" tej osobie " powyżej widocznie imie Nikodem wyjątkowo nie pasuje .. ( osobiscie znam duuuzo gorsze )ale żeby zaraz z taką złoscią. .. tak to jest jak fora są ogolnodostępne i można na prawo i lewo rzucać jadem :) Imię Nikodem jest ładne ale jeśli się komuś nie podoba to może jedynie tyle napisac i wystarczy.. :). Ciekawe czy ten ktoś ma dzieci i jak je nazwał... może drogi gosciu pochwalisz się ? to bysmy podebatowali na ten temat.. bo przewaznie Ci co tak dużo ryczą - sami są nie lepsi :] . / Rena*

Gość gość
Panie mnie uprzedziły,ale również się zastanawiam,co trzeba mieć w głowie (a raczej czego tam brakuje), żeby zwierzętom ludzkie imiona nadawać.