Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ładna

__Używałyście tych musujących kuli do kąpieli z rossmana SPA?_____

Polecane posty

Gość bardzo ładna

Dziś kupiłam i jestem ciekawa opinii. jeszcze nie wypróbowałam

rossmana to nie, ale innych z mydlarni owszem.... A jakie kupiłaś sobie ?? Też jestem ciekawa opinii :)... Szkoda tylko, że nie można ich odpakować i powąchać..

Gość bardzo ładna
jest ich sześć w takim pudełku 2 są ofoliowane, a 3 owiniete w taki zielony papier. pachną fajnie. Szczerze to nie wiem, jaka to firma. Są dosyć duże. I najważneijsze- kosztowały 25 złotych, a teraz sa przecenione na 12 :). Mam nadzieję, ze będą fajne:)

Gość bardzo ładna
3 są ofoliowane:)

takich biało-niebieskich? to nie :P miałam te takie biało-różowawe. nic specjalnego, dużo fajniejsze są te takie w saszetkach w rossmanie proszki do kąpilei (takie chyba 3,50 za sztukę) - przecudnie pachną. te kulki ani nia pachniały, ani nie pieniły, jakby ich nie było

Gość bardzo ładna
no nie mów :( Ja mam właśnie te biało- niebieskie (zielone??) A co do tamntych soli, to rzeczywiscie sa super, ale teraz chciałm czegoś innego sprobować.

właśnie, bo są dwie opcje w rossmanie tych w saszetkach - takie w saszetkach jakby papierowych i takie w jakby foliowych - to te drugie są lepsze ;) (kosztują właśnie ok 3.50-3.90, wystarczają na dwie, trzy kąpiele - jak na moją wielką wanne to są wydajne ;) ) a te kulki - cóż, ja się (po tych różowo-białych) spodziewałam czegoś lepszego.. nie wiem jak te niebieskie..

Gość mamuskakkk
boze uzywac kulek i soli z rossmana -to moze odrazu pojdzcie dzieci do kisoku ruchu?Nie slyszlayscie o sephorze i daglasie?Tam sa super kosmetyki a nie w tanim smierdzacym rossamanie

sama jesteś \" śmierdząca\" dziewojo !!! W rossmanie jest bardzo duży wybór kosmetyków, nie znaczy ze tańszych od Tej Twojej sephory, to gorszych...cenie go sobie bardzo :) :)... zresztą jak większość tutaj kafeteriuszek :)

tak, akurat te tabletki musujące z sephory (niebieskie/turkusowe) są beznadziejne.. nie mówiąc o tych maleńkich rozpuszczalnych kulkach z olejkiem - wolę kupic sam olejek w dużej butli i mieć go na kilka tyg niż dwie torby tych maleństw i na jedną wannę wsypywać tego 10-15 szt :o