Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MDD

Kocisko

Polecane posty

Gość MDD

Czesc wszystkim - chetnie przygarne duuuuzego, mlodego, zdrowego kocura. Moj kotek niestety musial odejsc, dom bez niego jest \"chlodniejszy\". Gdyby ktos mial jakies namiary - prosze o odp na forum, skontaktuje sie pozniej osobiscie. Dzieki za pomoc.

Gość a gdzie mieszkasz
mam kociaki z miotu czerwcowego

Gość MDD
W Warszawie.

Gość a gdzie mieszkasz
to za daleko.... ale życzę powodzenia :)

Gość MDD
Jesli zdrowe (test FIV, FeLV) fajne i duze - jasne :)

Gość MDD
Moja stara gryzie meble :classic_cool:

Gość MDD
hellis... wiem, ale ... nie stac mnie emocjonalnie na odwiedzenie schroniska, zwyczajnie boje sie, ze peknie mi tam serce od takiej ilosci kociego nieszczescia i przygarne nie jednego, a na dodatek tego najbiednoejszego... A wtedy moja rodzina kupi mi gustowny karton ... Dlatego wolalabym kota np z domku tymczasowego, lub bezposrednio od opiekuna...

Gość MDD
MDD Klonie - a moja stara klonuje nicki... Wstyd.

Gość MDD
up up - do gory.

Gość MDD
zaraz zerkne na wczorajsze posty. Dzieki Swinkowa :)

Gość DF
w pierwszej chwili myslalam, ze to mojego kota ktos wystawil - nota bene tez Czeslawa. Moj Czeslaw doszedl do wagi 10 kg.... :):):)

Gość MDD
DF - ojjj wlasnie chce takiego giganta :) Nie grubego tylko wielkiego :) Twoj Czesław jest bardzo podobny? Domowy przytulak czy jednak charakterek mu wylazi tu i owdzie?

Gość DF
moj Czeslaw jest duzy i ma na dodatek lekka nadwage. Taki dresiarz z niego, czasem chodzi po domu, tupie i patrzy ktoremu kotu przywalic. Dwoch mamm takich dresiarzy (drugi 9 kg, wielki,, nie gruby). I mala kotke 2 kg wiec wyobraz sobei jakie dysproporcje :) Ale Czes jest kotem - przytulakiem, spi miedzy mna a mezem i takie tam. Uwielbiam go :)

Gość MDD
cuudny :) ale juz ma kogos do kochania :) No i o to mi wlasnie chodzi moi mili.

Gość DF
on szuka domu a jest naorawde wyjatkowo wielki. Obledny :)

Gość DF
"Wyrzucony - teraz siedzi w piwnicy. Tłucze inne koty.Ciężko będzie znaleźć mu dom.Wazy 8-9 kilo" - to cytat z watku.

Gość MDD
Potem zabrałam kicie od Izy i zawiozłam do nowego domu. Nowa pani to taka mama-babcia, mieszka sama, potrzebowała jakiegoś miłego towarzystwa. Wszystko było przygotowane. Zdziwiła się tylko jak kicia się ukazała w całej okazałości - fakt w seksownej skarpecie wygląda jak żyrafka. Pani obiecała informować o tym jak się jej żyje. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok - to taki kochany kot, od razu zaczęla mruczeć nowej pani. ... to wpis z 09.01.2008 :( Poza tym musialabym pojechac po niego do Bielegostoku

Gość DF
tak ale wciaz nie wiadomo czy kot tam zostanie. Moze zapytaj w tamtym watku? Transport z reguly nie jest problemem. Choc ten Czeslaw Warszawski tez jest swietny... :)

Gość MDD
Papierowe ... wiem, jest cudny, juz go wczesniej widzialam, ale do zludzenia przypomina mi mojego poprzedniego kotka. Jest wrecz klonem... Chce zeby nowy jednak byl calkiem inny, nie chce wracac, porownywac itd... A Czeslaw tez mi sie podoba - jade jutro na randke w ciemno :) Moze zaiskrzy :)

Gość DF
napiszesz jak sie ta historia skonczy? Z ktorym z przystojnaikow zamieszkalas?:)

Gość MDD
Jasne, ze napisze :) Dzieki.