Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem z ...

zaczerwienienie cewki moczowej, ale chyba nie zapalenie

Polecane posty

Gość mam problem z ...

Okolice mojej cewki moczowej stały się czerwone i bolesne, aczkolwiek przy oddawaniu moczu nie czują żadnego pieczenia. Normalnie siusiam, nie za czę sto i nie w małych ilościach. Nie jest to raczej uraz mechaniczny. Co to może być i jak powinnam się zachować? Na razie nie mam szans na lekarza. Czy powinnam podmywać się czymś, np. rumiankiem, lub wziąć jakieś leki?

Gość mam problem z ...
Dodam, że ból przeszkadza mi podczas chodzenia. Nie wiem co robić. Proszę o rady. Czy to jakś bakteria?

Gość sweetgrill
ja tez mialam taki problem czerwone miejsca posmarowalam alantanem kupisz w aptece tylko ze mi az sie porobily ranki ale teraz jest juz oki

Gość mam problem z ...
znam tę nazwę, dziękuję za radę. wiesz może co to jest? skąd się bierze?

to jest zapalenie narzadow plciowych....smaruj to takim antybiotykiem w masci pimafucort firmy astellas, mi pomoglo...zreszta mialam to kiedys zapisane przez pania ginekolog...ostatnio mialam to samo, do lekarza nie mialam czasu isc i wykupilam sobie to w aptece....pomaga...

to jest zapalenie narzadow plciowych....smaruj to takim antybiotykiem w masci pimafucort firmy astellas, mi pomoglo...zreszta mialam to kiedys zapisane przez pania ginekolog...ostatnio mialam to samo, do lekarza nie mialam czasu isc i wykupilam sobie to w aptece....pomaga...

Gość mam problem z ...
uuu, narzadow, czyli nie sama cewka? u mnie jest to wlasnie jakby lecztaczka od srodka, czyli chyba cewka...taka likalizacja, ze trudno mi jednoznacznie ocenic w czym problem ale kupie ten lek, dziekuje:) a skad to sie bierze? jakas bakteria?

Gość buhahaha
cewka moczowa znajduje sie gdzie indziej niż łechtaczka

Gość mam problem z ...
naprawde? to swietie. moje zaczerwienienie jest jednek wieksze, bardziej rozprzestrzenione

Gość mam problem z ...
a czy moze to byc clotrimazolu zamiast podanych przez was masci, bo tylko te mam w domu teraz...

bierze sie to glownie od bielizny, ktora nie przepuszcza powietrza, po antybiotykach, po niektorych plynach do higieny intymnej...nawet od niektorych wkladek

Gość mam problem z ...
kurcze, naprawde?:D nigdy tego nie mialam.. poki co posmarowalam to clotrimazolum, bo nic innego nie mam. jutro kupie ten antybiotyk... choc moze to co mam mi pomoze?