Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ofelia23

Zdobyłam już doświadczenie wybieram teraz męża

Polecane posty

Gość Ofelia23

Jak w temacie wiem juz do czego bede dążyć teraz tylko trafic na odpowiednia osobe tego chce bardzo

Gość niewygodnie to
to ty wczesniej założyłaś temat"wyszumiałam sie teraz czas na męża"????????????? też 23 lata:o o co ci chodzi dziecino?

Gość Ofelia23
Na to czy potencjalny kandydat nadaje sie na życie czyli osoba ambitna chcaca do czegos dojsc w zyciu,bez nałogów z poczuciem humoru inteligentna musi mis ie podobac

Gość Ofelia23
Nie dziekuje :) żeby nie zapeszac

interesujące jest jakie to doświadczenie? Jeśli jak być gospodarną, miłą, i zadbaną kobietą, i diablicą w łóżku, to szczęściarz z tego co go capniesz.

Gość qwerty888888888
OK Polecam się. Wolny. 190cm, 94 kilo wagi, mgr inz., podobno ładny i przystojny, 15cm i 14 obwodu (mały ale za to wariat). Krótko mówiąc nie wyglądam jak Deląg ale liżę jak lessie :D

Gość qwerty888888888
Acha dodam że nie mam nałogów (miałem ale jednego dnia rzuciłem), wiem do czego chce dojść, i chce być najlepszym mężem i ojcem na świecie ;) I wiem ze nigdy na 1000000% nie zdradzę.

Gość czeski filmik
1. Jadę tędy biwakować Skodą 100 na Orawę, Dlatego się spieszę, ryzykuję - przejeżdżam przez Morawę. Grasuje tam to straszydło, wychodzi z bagien, Żre głównie Prażan (mieszkańców Pragi) ma na imię Jożin (Józek). REF: Jożin z bagien skrada się przez moczary, Jożin z bagien do wioski się zbliża. Jożin z bagien zęby już sobie ostrzy, Jożin z bagien gryzie, dusi. Na Jożina z bagien, komu by to przyszło do głowy, Działa jedynie i tylko samolot na opryski (biały proszek). 2. Przejeżdżałem przez wieś drogą na Vizowice, Przywitał mnie wójt, powiedział mi przy śliwowicy: Kto dostarczy żywego lub martwego Jożina, Temu dam córkę i pół PGR-uâ??. Refren: Jożin z bagien... 3. Mówię: Daj mi wójcie samolot i proszek, Jożina Ci dostarczę, nie widzę w tym żadnego problemu Wójt mi wyszedł na rękę, rano wzniosłem się (w przestworza), Na Jożina z bagien proszek z samolotu pięknie opadł.

Gość KlaudiazBB
ja wiem ze sa musze tylko go wytropic

Gość dfsdsdsdfsdsd
23 lata o już ma doświadczenie ! ;) głupiutka i puściutka jak dzwon jesteś mała ;)

Gość ijuz
ofelio wroc do klasztoru ;)

Gość dfsdsdsdfsdsd
Właśnie ;)

Gość Ofelia23
a co nie mozna byc doswiadczonym w wieku 23lat tzn wiedziec czego sie potrzebuje poznac na tyle siebie i swoje oczekiwania zeby móc stworzyc zwiazek?