Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxladydReaMxx

KOLCZYK W PĘPKU !!

Polecane posty

Gość xxladydReaMxx

Kolczyk w pępku.. co myślicie o tym? boli przeklucie? Jak to wygląda? Opisuujcie wszystko !

Gość tucha
ja mialam przekuty i kosmetyczka trafila mi na nerw bolalo w hujjjjjjjjj teraz juz ne chce miec kolczyka bylo pelno krwi itp bleee

Gość GirlFriend
Nie polecam.... Już lepiej wygląda mały tipsik w nosie, i pomomo tego,że w pępku ładnie wygląda, to nie polecam!!

Gość HihOoO
Mi przebijała koleżanka i nie bolało kompletnie nic.... ładnie sie zagoiło po 2 miesiącach i wygląda prześlicznie!! polecam z całego serca =D

Gość xxladydReaMxx
qrde.. ale czemu?

Hmm.. Mam kolczyka w pępku od 5 miesięcy =) wszystko było okey =) Lecz ostanio zauważyłam, że skórka na której się trzyma jest co raz to cieńsza.. =( Boje się, że może mi się zerwać pewnego razu .. =/ Co mam robić ..? Może zmienić na lżejszy kolczyk..? Czy to pomoże..? HELP.. =/

Dziuniu mam tak samo jak Ty :/ nie wiem od czego to zalezy... Ale wiem jedno,że nie chciałabym przebijania pępka przeżywać jeszcze raz. Po przebiciu prawie nie zemdlałam, ale to przez to że mam słabą psychę i bardzo się bałam (niepotrzebnie w sumie..) tylko troszkę krwi mi poleciało... no i ogółem to nie za miłe uczucie , nie ból,ale takie niemiłe uczucie po prostu. Efekt świetny jednakże ;)

Hmm.. a wyciągnęłaś kolczykk.? czy zostawiłaś go? bo ja spanikowałam :P i wyciągnęłam.. :P boje się, że dziurka moze mi zarosnąć =/ a też nie chcę przebijać drugi raz =/ ;P

Gość Marxi
Skórka będzie coraz cieńsza-ja też spanikowałam i wyjełam a dziurka zarosła;(

Gość sdafsd
skóra się poprostu przeciera od kolczyka,będzie coraz cieńsza aż się zerwie. Mnie tam nie bolało. Kolczyka mam prawie rok i bardzo mi się podoba. JEdnak musze nosić ciągle kolczyk który dostałam od kosmetyczki bo na każdy inny mam uczulenie ;/ Ponosze z dwa tygodnie i boli swędzi i ropieje- jedyne ryyko przekłucia,że inne kolczyki mogą Ci się nie przyjąć. POWODZENIA ! Ale pamiętaj tylko i wyłącznie u kosmetyczki.

Powiedz... zarosła Ci chociaż ładnie, czy tak nie ciekawie to wygląda..?

Gość sdafsd
ładnie się zagoiło tylko trzeba pamiętać,żeby raz na jakiś czas przemyć solą fizjologiczną i posmarować maścią tribiotic tak zapobiegawczo no i trzeba nim ruszać często,ogólnie trzeba dbać jak chcesz żeby Ci służył i ładnie wyglądał

ale czy to coś pomoże..? gdzie skórka jest tak Cienka, ze boje się iż moze sie zerwać :(

Dziuniu- zmiana kolczyka nie pomoże. Dziurka została źle zrobiona i Twoje ciało po prostu wypycha kolczyk. Wyjmij go i poczekaj aż się zrośnie, a następnie zrób od nowa w innym salonie.

lepsze by bylo wyciagniecie kolczyka ale jezeli nie mozesz pogodzic sie ze strata kolczyka to kup sobie bioplast www.wildcat.pl to jak plastik to wiadomo,ze lzejsze od stali chirurgicznej.

no i nie korzystaj z przekluwania u kolezanek,a tym bardziej kosmetyczek...to barbarzynstwo

shilenna ma rację ! Kosmetyczki nie powinny się tym zajmować;/ w moim mieście kosmetyczki przekłuwają pępki pistoletem! Wariatki! a koleżanki... wiadomo;) 3maj się.

wiem cos o tym bo moj brat zajmuje sie kolczykowaniem i jak do tej pory zadna z klientek nie narzekala. Ciekawi mnie jedno czy kosmetyczki maja wysterylizowane kolczyki?

Gość Zajeb*ścieTuJest
Tak ja sobie dzisiaj przebiłam... W salonie kosmetycznym ale bolało STRASZNIE! Kolczyk wybrałam sobie wczoraj a na dzisiaj był już wysterylizowany i hermetycznie zapakowany kobitka wzięła rękawiczki zrobiła mi kropkę pisakiem i kazała się położyć... Wzięła takie szczypce naciągnęła skórą i przebiła ojoj ale bolało... No i tak napisze Wan co trzeba na oko robić i przez ile dni! 0-10dni 2 razy dziennie mydło protex + tribiotic + ruszanie 11-20 1 raz dziennie mydło protex + ruszanie 21/30 co 2 dzień mydło protex + ruszanie 31/40 2 razy dziennie mydło protex + tribiotic + ruszanie

Gość martusia0012
MI przebijała pępek kolezanka jakieś dwa lata temu i jestem bardzo zadowolona, używałam trybiotyku na szybsze gojenie i zagoił sie naprawde w zaskakującym tempie !! pare dni po przebiciu zrobiła mi sie mała krostka koło przebitej dziurki ale pozniej wszytsko ładnie zeszło! moim zdaniem to że macie taka cienką skóre jest winą tego co przebijał widocznie zle przebił bo skóra sama nie wyparowała polecam w tym przypadku zdjąc kolczyka poczekac az dziura zarosnie i isc ponownie przebic, poniewaz naderwany pepek duzo bardziej boli niz przebijanie :)

Hej! może mi jakaś osoba ktorej koleżanka przebijała pępek( albo jak sama sobie przebijała) podac numer gg ! bardzo prosze bo che sobie przebic a mam pare pytan ! :)

MOja koleżanka przebiła sobie tydzien temu pepek zapłaciła 100 zł.. I jej ropieje babrze sie.A ja se przebiłam tez tydzien temu ale SAMA! I mi sie super goi.. Mowia ze nie mozna moczyc ja normalnie mocze itp... Nic mnie nie boli:) Ps.do tych którzy beda pisali ze jestemm pojebana!Wole zrobic sobie krzywde sama niz zeby zrobil to ktos obcy