Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

publikacja prasowa

Wybór sukienki!

Polecane posty

Nie wiedziałam, że to takie żmudne i ciężkie zajęcie. Zaciągnęłam do pomocy w wyborze i doradzaniu moją siostrę i przyjaciółkę (świadkową). Odwiedziliśmy chyba z 6 salonów, przymierzyłam 11 sukienek i czuję się wyczerpana, nie wybrałam jeszcze nic, boli mnie głowa i cholera już sama nie wiem :(

Gość ciesz sie
ze mozesz przymierzac wymarzone sukienki... inne tez maja wymarzone, ale ich na to nie stac :/ caly slub kojarzy mi sie z kupa kasy, raz w zycia trzeba dac i tyle ;/ tylko skad na to wszystko wziasc pieniadze?

Gość publikacja prasow

ostatnio zastanawiałam się nad wypożyczeniem i z każdym dniem coraz więcej argumentów przemawia za tym, że w końcu to zrobię. Trochę mi szkoda 2tyś czy 3tyś dać za sukienkę na raz :(

Gość kasia2020
odpocznij, przemyśl to, poszukaj w internecie(np. jakie salony są w twojej miejscowości i jakie mają tam modele, kolekcje, albo poszukaj sklepow w okolicy twojego miasta i rownież oglądnij na www jakie tam są modele,) a później idź z przyjaciółką i oglądaj suknie

Ja tez sobie nie wyobrazam sukni, mialam wiele upatrzonych, ale jak zobaczylam je w salonie, to bylo mi glupio, ze o nie poprosilam:D oczywiscie ogromne wrazenie na mnie zrobila jedna suknia, oj ogromne, ale byla za droga wiec znalazlam odpowiednik tej sukni i juz jestok :) bez obaw znajdziesz ta wymarzona

tylko kiedy? w każdym z salonów straszyli mnie rychłym przemyśleniem i zamówieniem, bo czas goni i później może być problem. No dobra, ale takie poganianie mnie strasznie strofuje. 12-13 stycznia są targi ślubne, więc zamierzam się na nie wybrać, może ktoś coś mi doradzi bardziej fachowo.

Gość kaskaaaaa
Ja tak samo przeglądam internet,ale problem w tym ze mi trzeba rozmiar 42 niewiem czy znajde ładną suknie w tym rozmiarze.Pozatym mam jedną sukienke upatrzona na necie ale w salonach cięzko bedzie cos tkaiego dostac :(Ile kosztuje zakup nowej sukni?