Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la rosa negra

facet mnie zostawil - ale sobie radze

Polecane posty

Gość la rosa negra

zostawil mnie facet, cierpialam,plakalam,nie wykluczam ze jeszcze zaplacze. bywam w miejscach gdzie chodzlismy razem,ale poczatkowy ból znieczulam, odkrywam te miejsca na nowo, patrze na nie inaczej, unikam ogladania sie w tyl. bylo mi z nim zajebiscie,ale nie on pierwszy i nie ostatni, nigdy nie wiadomo kogo jeszcze w zyciu spotkamy; kolekcjonuje wspomnienia i z pozytywnym sentymentem spogladam wstecz,milo bylo,ale jak zwykle u mnie, sie skonczylo,zatem czekam co nowego przyniesie los i nie przejmuje sie dosadnie przeszloscia. glowa do gory,wyciagam wnioski ale, miewam gorsze dni,ale sie nie zalamuje,tego wam tez zycze!!!

mnie tez zostawił i tez sobie radze chociaz długo nie mogłam sie pozbierac

Gość o b s e r w a t o r k a
Dziewczyny ale co sie stalo ? Jak dlugo byliscie razem i jaki byl powod do rozstania ?

Gość to ciesz się
jesteś silna, troszkę Ci zazdroszczę. U mnie minęło 4 miesiące i teraz jest już oki ale pocz ątek to masakra :(( Zyczę powodzenia dziewczyny i dużo szczęścia w życiu...

Też mnie facet zostawił dla innej po ponad 2 latach. Poczatki były okropne, nie spałam, nie jadłam schudło mi sie i to bardzo, ale w końcu doszło do mnie, ze to frajer i nawet juz nie tesknie, nawet o nim juz tak czesto nie mysle :)

Gość i tak nie zdam prawka
i BRAWO DLA TEJ PANI!!!! to jest naprawde idealne podejscie...nie ten to inny...:):)

Gość ja też bym tak chciała
i żeby była tabletka na zapomnienie :((