Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobreeeeeeeeeee

Taniec młodej pary-najlepzy jaki widziałam

Polecane posty

Gość cza cza cza
daremne :-0

Gość dobreeeeeeeeeee
nie wiem czy daremne, dla mnei z jajem :D

Gość suuuuuuuuuuperowe
na prawdę dali czadu!!!!:D:D:D świetne,z jajem!!!!!:D:D:D

Gość na youtubie
takich tancow jest na peczki, i w kazdym to samo. para po zmianie muzyki udaje zaskoczona

Gość goodmorning
uwazam, ze skoro orkiestra sie przygotowuje zeby dobrze zagrac na moim slubie, kamerzysta, fotograf, kucharki, ksiadz, kelnerzy, dekoratorki, i cale rzesze uslug slubnych, to miloby bylo, aby Para Mloda tez w jakis sposob sie przygotowala (np. nauka-choreografia Pierwszego Tanca), niz przyjsc na gotowe, zebra kase i do domu. Skoro ja wymagam od innych, to od siebie tez wymagam, zeby zrobic cos dla gosci. ale to tylko moje zdanie:P

świetne i gdyby ode mnie zależało to chciałabym w taki sposób \"wyskoczyć \" na parkiet :D

Gość a jak to moyna obejrzec_
bo nie umiem

Gość newiss NY
ale to już było

ano pewnie ze mozna wymagac od pary pienkego tanca jak ktos napisal ale jak akurat ta para pracuje po 10 godzin dziennie to raczej nie przygotuje nic nadzwyczajnego rozne sa sytuacje:)) a akurat bylam na weseleu gdzie para super tanczy byli na kursach tanca baa nawet partner dosc dlugo sobie tanczyl w jakiejs grupie tanca towarzyskiego i co pierwszy taniec i zatanczyli najzwyczajniej na swiecie gdyz suknia Pani mlodej pozwalala jej jedynie na zwykle podrygiwanie a pewnie tego nie przewidziala wczesniej:)) co jak co bardzo fajna rzecz jak pisalam jak ktos ma czas na to i checi

Gość goodmorning
bo jezeli ktos juz sie przygotowuje do Pierwszego Tanca, to powinien wziasc pod uwage - jaka suknie bedzie miala Panna Mloda, jakie buty, i bezpieczniej by bylo gdyby sciagnela welon do Pierwszego Tanca, i podpiela tren. Choreografia to nie wszystko, ale czesto Pary zapominaja o takich rzeczach,a ''diabel tkwi w szczegolach'' wiem cos o tym:p

Gość goodmorning
truuskaffka - jak ktos bardzo chce to potrafi:) do mnie paary przychodza po pracy, lub w weekendy, trzeba tylko motywacji:) ale jak to mowia, kazda wymowka jest dobra:P

Gość do goodmorning
a umialabys ulozyc taniec jak w dirty dancing 2? Bo ja zawsze marzylam zeby zatanczyc cos takiego a wlasnie zaczelismy sie przygotowywac do slubu.

Gość to faktycznie dowcipny
sztuczne tak samo jak te wszystkie weselicha teraz :o