Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ariadnaaa

kompletnie

Polecane posty

Go艣膰 ariadnaaa

nie wiem, jak odpowiedzie膰 na niekt贸re pytania zdarzaj膮ce si臋 na rozmowach kwalifikacyjnych. Podpowiecie mi? 1. Prosz臋 poda膰 przyk艂ad jakiej艣 metody pracy, kt贸r膮 Pan/Pani stosuje? 2. Otrzyma艂 Pan/Pani zadanie, kt贸re wymaga kontaktowania si臋 z lud藕mi zajmuj膮cymi w firmie r贸偶ne szczeble w hierarchii. Jak Pan/Pani to zrobi, kontakty z jakim szczeblem najbardziej Panu/Pani odpowiadaj膮? 3. Jaki jest Pana/Pani styl pracy? Jak organizuje sobie Pan/Pani swoje zadania? 4. Jakim zwierz臋ciem chcia艂by/chcia艂aby Pan/Pani by膰 przez tydzie艅, gdyby Pan/Pani m贸g艂/mog艂a? 5. Sytuacja, w kt贸rej Pan/Pani pozytywnie zmotywowa艂/zmotywowa艂a grup臋 lub rozwi膮za艂/rozwi膮za艂a konflikt? 6. Czy potrafi Pan/Pani pracowa膰 pod presj膮 czasu? Je艣li tak, to jak? 7. Prosz臋 opisa膰 sytuacje, kt贸re Pana/Pani膮 stresuj膮? 8. Prosz臋 opisa膰 na przyk艂adzie jak Pan/Pani ustala swoje priorytety? 9. Jak Pan/Pani podchodzi do rozwi膮zywania problem贸w. 10. Co mo偶na zrobi膰 na bezludnej wyspie maj膮c ze sob膮 gwo藕dzie i spinacz. 11. Jak by艣 si臋 zachowa艂 gdyby艣 zauwa偶y艂, 偶e tw贸j kolega z dzia艂u lub bezpo艣redni prze艂o偶ony nie przyk艂ada si臋 do pracy i obija si臋 ca艂ymi dniami? 12. Jak zdefiniowa艂by/zdefiniowa艂aby Pan/Pani atmosfer臋 sprzyjaj膮c膮 pracy? 13. Prosz臋 powiedzie膰 co takiego Pan/Pani zrobi艂/zrobi艂a, co 艣wiadczy艂oby o Pa艅skiej lekkomy艣lno艣ci? 14. Co jest Pana/Pani najwi臋ksz膮 s艂abo艣ci膮?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Jak przesz艂am dziesi膮tki r贸偶nych rozm贸w kwalifikacyjnych, tak z takimi pytaniami si臋 jeszcze nie spotka艂am...c贸偶 wida膰 mo偶na mnie jeszcze zaskoczy膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach