Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość purchla

jestem żałosna

Polecane posty

Gość purchla

z bólu i rozpaczy po zerwaniu z moim facetem, przespałam się z jego najlepszym kumplem. :-o musiałam to wyrzucić z siebie

A tam, wielkie mi halo :P W takich ekstremalnych stanach psychofizycznych robi się rózne głupoty, ale jeszcze gorszą głupota jest się tym zadręczac ;)

Gość lepszy był
jak gorszy toś durna pipa

Gość GG5425301
oznaczyc na czole i wydalic ze spoleczenstwa..

Gość tak żałosne
:o

Gość Lily z Gdańska
Rozumiem, że jest ci teraz głupio, masz wyrzuty sumienia, jednak spróbuj się tym tak nie zadręczać. Byłaś w szoku, ludzie w takich sytuacjach robią różne rzeczy. To raczej kumpel twojego byłego powinien czuć się gorzej. W końcu to między nimi była przyjaźń.

Gość fefgeg
hmm.. moze zamaiast sie zamartiwać pomysl dlaczego to zrobiłas? zeby pokazac swojemy eks? zeby sie wyluzowac?

Gość Chwila Ulotna
jestes ok!!! tam mu chuju dobrze

Gość purchla
sama nie wiem. chyba chciałam sobie samej udowodnić że jestem taka silna i wszystko mogę :-o Najgorsze jest to, że ten chłopak okazał mi w ciągu jednej nocy więcej ciepła niż mój eks przez cały nasz związek. A mimo to nie moge o tym draniu zapomnieć i robie z tej bezsilności straszne głupoty :-o

Gość niezbyt normalna...
chyba i tak nie bardziej niż ja;)

Gość miłośc jest ślepa
ja po rozstaniu chciałam sie zabić :o nie dlatego że nie chciało mi się zyć :(( ja chciałam żeby on cierpiał tak jak ja :o

Gość sandra 11111
bo zakochana kobieta glupieje, nawet dla drania, albo tylko dla drani:)) nie sa tego warci, ajednak czasem ma sie klapki na oczach. Jejku, ja tez mialam kiedys te durne klapki na oczach, zrzucilam je, wreszcie jestem spokojna.A na pewno nie warto sie zadreczac tym, ze przespalas sie z jego kumlpem, to niech oni sami sobie zalatwia miedzy soba:))))

Gość a jeśli
najśmieszniejsze, że wiem że to atak w Ciebie a nie chce [nie potrafię] bawić się słowami w ciemno. ❤️

wiec opowiesci bylego jaka bylas nie beda zadna rewelacja dla jego kumpla, glupote zrobilas, zaden nie bedzie z Toba no ale przynajmniej wykorzystalas sytuacje, nie ma co zalowac... zamiast psuc sobie do reszty zycie przez chec milosci zajmij sie praca/nauka to pomaga zapomniec

Gość Wrom
To nie mógł być jego najlepszy kumpel, co najwyżej kolega. Nie sypia się z dziewczynami/byłymi dziewczynami najlepszych kumpli, chyba że planujemy z daną kobietą przyszłość - wtedy wszystko dozwolone.

Gość purchla
właśnie ciekawa jestem jak zareaguje mój eks- może w ogóle go to nie wzruszy. Może i lepiej się stało, bo do niedawna ciągle miałam nadzieje, że jednak będziemy razem :-o

Gość sandra 11111
mnie by moj ex wcale nie interesowal, to co ja robie to moja sprawa, a co on robi, jego rzecz, jak ex to znaczy ze obca osoba juz:))))

Gość purchla
w tym cały mój problem, że on ciągle jest dla mnie najbliższą i najważniejszą osobą :-o

Gość puscilas sie
ja bym nie chcial miec dziewczyny co uprawiala seks bez milosc, tymbardziej po rozstaniu sie ze swoim facetem. paniom z jednonocnymi przygodami na koncie dziekuje.wole poszukac bardziej niewinnej, czystej, nieskalanej kobiety

Gość jestem wiekową
babką i powiem Ci, nie żałuj. Życie Ci jeszcze pokaże co warto, a czego nie warto, oczywiście w stosunku do facetów. Trzymaj się i nie zadręczaj

Gość sandra 11111
purchla, to jak sama sie nie odkochasz, nikt ci nie pomoze, to wroc do niego i nie mecz sie:)))

Gość puscilas sie
tylko, ze potem ona pozna porzadnego faceta, a dla niego bedzie tylko kobieta po takiej strasznej przygodzie. czy do cholery jasnej juz nie ma kobiet, ktore nie mialy jakichs burzliwych przejsc, romansow jednonocnych, seksu dla seksu, wielu partnerow, zdrady na koncie, seksu dla kasy, seksu na pierwszej randce? czemu tak trudno o przyzwoita dziewczyne?

Gość jestem wiekową
Ten porządny facet, o którym pisze osoba wyżej, nie musi wiedzieć o jej przygodzie, bo i po co?:P

Gość a jeśli
atak: działacie na zasadzie umysłu połączonego, ale pamiętajcie że nie ma rozwiązań doskonałych, dlatego się męczycie.

Gość puscilas sie
ale porzadny zasluguje na porzadna laske, a nie na dziewczyne po przygodzie :(

Gość a ja sie calowalam
na pierwszej randce. :o Wtedy czulam sie koszmarnie samotna. I odchorowalam sama te randke, bo facet okazal sie draniem. To byla nauka, za ktora drogo zaplacilam:o:( Nie bylo chyba warto...a moze bylo, sama nie wiem. Wisi mi to teraz, ale wiem, ze tego nie powtorze. Chyba, ze....

Gość Prawiczek jakiś tam
Szkoda, że te dziewczyny teraz takie nieporządne :( Ale cóż wasza sprawa :(

Gość mala wrozka
ty sie nie zalamuj. to kumpel twojego bylyego jest pieprzniety:O

Gość a ja sie calowalam
prawiczek--->phi! :o