Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niusia niuf niuf

błagam plis kto wie co to za piosenka

Polecane posty

Gość niusia niuf niuf

Leci czesto w radiu eska, była przebojem jakies 2-3 lata temu, śpiewa ją kobieta oł aj nid ju dance hał aj nid ju dance alllllll togniht! soooo keep on cos tam cos tam łonna fajer bejbe a tak enaf oooooo prosze plagam niech mi ktoś powie co to za piosenka:(

Gość niusia niuf niuf
nie śmiejcie sie, nie znam angielskiego wiec pisze jak ona leci ze sluchu, blagam ja musze wiedziec co to za piosenka:(

Gość nie wiem niestety
;) Nie ma co sie smiac... Duzo informacji podalas ;) Przeciez nie kazdy musi znac angielski... Bardzo dobrze to napisalas ze sluchu ;) Ja w SP na rosyjskim tak sobie pisalam nad czytankami ;)

Gość to bedzie tak....
"Oh, I need You dance, how I need You dance all tonight, so keep on....... wanna fire baby..." a tak BTW "tonight" i "keep" napisalas nie ze sluchu :P NIe sciemniasz z tym angielskim? :P

Gość niusia niuf niuf
prosze:(blagam:(od tygodnia juz szukam:(nie daje mi to spokoju musze znalezc ta piosenke:(

Gość zaraz poszukam
tylko zjem zupe lubie takie wyzwania :D

Gość niusia niuf niuf
ja juz w googlach szukalam po tych slowach ale nie znajduje tego co trzeba:o mozliwe, ze cos przekrecilam:( to jest taka ladna piosenka, na poczatku spiewana spokojnie a potem w refrenie zdecydowanie mocniej.kurde chyba jej nie znajde:(ona leci czesto w radiu aska ale tytulu nie podaja a po slowach jak widac nie mozna znalezc bo je przekrecam:(

Gość niusia niuf niuf
plisss up

Gość niusia niuf niuf
Nie, tamta jest szybsza

Gość NieśmiałaLicealistka
Dosłuchałaś do końca? Po jakimś czasie staje się szybsza.

Gość niusia niuf niuf
Nie słuchałam do konca ale to nie jeste ta piosenka, tamta znam doskonale i zupelnie inaczej sie zaczyna kurde nie wierze, ze nikt nie zna tej piosenki😭 tak naprawde ona jest bardzo znana i napewno kazdy z was chociaz raz ja slyszal tylko, ze ja nie wiem jak leca dokladnie slowa😭 pomozcie mi ja juz 2 tygodnie dumam jaki ma tytul😭

Gość to na pewno nie to ale fajne
ostatnio ze znanych w esce to słyszałam. To na pewno nie o to Ci chodzi, bo do tych słów nie pasuje, ale bossskie jest i Lubie Alanis :)

Gość niusia niuf niuf
niestety to nie jest rowniez zadna z wyzej wymienionych😭 ta moja nie nalezy do typowo wolnych piosenek, zwrotki sa spiewane spokojniej a refren jest spiewany szybciek z takim jakby zalem, wyrzutem, krzykiem:D kurde zalamie sie, tak mi zalezy na tej piosence i tyle juz szukam i nikt nie wie😭 ona naprawde jest znana, tylko to nie jest jakis hit bo ona ma juz okolo 2-3 lata

Gość niusia niuf niuf
do góry bo może ktoś przeczyta!