Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnic nie pasuje do pierscionka

Chyba nie wybiore obraczek...

Polecane posty

Dziewczyny, wiem ze to niby glupi problem, ale mimo tego poproszę Was o radę :) Jaka obraczka bedzie pasować do takiego pierscionka zaręczynowego? Białe złoto na pewno...a może łączone? Jakos zadna obraczka mi do niego nie pasuje :( Moj pierscionek jest dosc problematyczny bo jest "wysoki" i kazda obraczka jaka mierze jest od niego hmm ciensza (nie wezsza ale ciensza) co wyglada glupio, a na pewno bede nosic na jednej rece. Chyba dojdzie do twgo ze po slubie zdejme pierscionek ale on ma dla mnie duza wartosc i nie chce tego robic...Wiem problem glupi i pewni sama bym asie zdziwila ze ktos ma takie probley gdybym sama tego nie doswiadczyla :P http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsc00037kn3.jpg http://img248.imageshack.us/my.php?image=dsc00049ba2.jpg

wlasnie myslalam o tym zeby przelowyc na lewa, ale ja ogolnie nie lubie bzuterii pierscionkow i wydaje mi sie ze by mi przeszkadzal pierscionek na lewej rece :) hmm czyli zolte tez moze pasowac do bialego?

Gość też mam wysoki pierścionek
Taki, że nie ma szans, by jakakolwiej obrączka przy nim dobrze wyglądała. Po prostu przełożę go na lewą rękę i tyle. Kto powiedział, że trzeba nosić razem, na jednym palcu?

Papierowe Nozyczki bardoz podobaja mi sie laczone obraczki :) ale narzeczony zglasza wyazny protest ;)

Gość Nieszczęśliwa77
Według mnie to do pierścionka z białego złota najlepiej pasuje obrączka z białego złota - gładka, bez ozdóbek. Ewentualnie złota obrączka i bez pierścionka.

Gość Tak tylko łączona obraczka
są śliczne:-)))))

http://www.taxor.pl/obraczki_slubne_yes.php?ido=10&co=0&cd=99999 ja mam bardzo podobny do ciebie pierscionek tez wysoki i caly z bialego do tego wlasnie czekam na takie obraczki sa sliczne super sie ukladaja na palcu z firmy YES i swoj zareczynowy mam na srodkowym palcu prawej reki poniewaz mam duza roznice w rozmiarach bo srodkowy mam 12 a obraczka 10 a nie bylo mozliwosci nosic jaka kolwiek obraczke z zareczynowym na jednym palcu bo brzydko to by wygladalo wiec od poczatku nosze go na srodkowym:))

Gość to obrączki
się jakoś układają na palcu? Jak to możliwe? :) Takie stwierdzenie przeczy prawom fizyki. LOL

dziewczyny myslalam tez o przerobieniu pierscionka....no ale szkoda mi to pamiatka a potem to juz chyba nie bedzie to samo jak myslicie? a tak w ogole ten moj pierscionek jest ok czy faktycznie za gruby ?

ojjj ale jesteś dociekliwa w każdym sklepie jubilerskim można uslyszec ze obraczka sie uklada na palcu lepiej lub gorzej ze wzgledu na wykonczenie albo okragle albo nie albo ze wzgledu na grubosc roznie lezy i nie raz lubi odstawac zalezy tez jakie ma kto palce szczuple czy pulchne i kazda obraczka lezy ineczej... wiec mysle ze juz rozumiesz oco chodzi

Gość a ja zawsze myślałam
że pierścionek zaręczynowy nosi się na środkowym palcu prawej ręki :o

Gość lkajsalks
moim zdaniem do twojego pierścionka pasuje każda obrączka, byle była płaska, a nie wypukła