Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hymmmmm....

jest taka zajebista dziewczyna

Polecane posty

Gość hymmmmm....

... u mnie w budzie, ma blond farbowane włosy, ale takie zajebiste że nie da sie tego opisać, są bardzo jasne, ale nie białe, do tego zauważyłam że robi tapete bo ma pomarańczowa lekko twarz. Te włosy są jaśniejsze od skóry, i wygląda to sztucznie ale jednocześnie super i wszyscy się za nią oglądają te włosy jej tak dodają urody, do tego jest bardzo zgrabna bo biega, smaruje się brązerem z tego co widze. ogólny efekt jest super, nawet dziewczyny się za nią oglądają. Zazdroszcze jej. Zrobiłam sobie pasemka a itak nie są tak jasne te włosy jak jej :(

Gość barbara87s
zrób coś innego nie kopiuj jej zaprezentuj swój styl.

Gość no i co z tego......
po co o tym piszesz?

Gość hymmmmm....
tez tak uważam! Ale o to chodzi , że ona wydaje mi się idealna i nie wiem co wymyśleć, aby też tak wyglądać. Do tego jest śliczna, ja też jestem, ale gdybym miała jaśniejsze włosy wyglądałabym łądniej, ona się tak wyróżnia tymi włosami. POmóżcei mi znaleźć coś co bym mogła zmienić i nie kopiować od niej:D

Gość hymmmmm....
wiem, że to co napisałam robi wrażenie jak by była pustą barbi, ale naprawdę jest zajebista z wyglądu, wszyscy mówią, że jest najładniejsza w mieście:)

Gość kinniaa
myślisz że zrobisz sobie taki sam kolor włosów i już się będą oglądać za tobą?? jak ktoś nie jest ładny to takie zabiegi mu gówno dadzą. niestety...

Gość hymmmmm....

Gość hymmmmm....
czyli nie pomożecie, super.

Gość a ja cię rozumiem
słuchaj może spróbuj rozjaśnić włosy u fryzjera, zmienić trochę swój styl na bardziej sexi, ćwiczyć, żeby być jeszcze zgrabniejszą jeżeli tak ci się ona podoba, chociaż cię rozumiem, ale właśnie trzeba znaleść własny styl, coś co nas będzie wyrózniało z tłumu.