Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pełna wątpliwości

Nadal upławy...

Polecane posty

Gość Pełna wątpliwości

Otóż...mam 16lAat...i mam okropnie śmierdzące upławy, byłam u ginekologa jakieś 4razy...i niewiem czymu źle powiedziałam czy co, ale on powiedział mi że upławy jakie widzi są koloru białego i dał zwykłą maść clotrimozolum kiedys tabletki dopochwowe, ale to wszystko nie dawalo efektow ...moze przez pierwszych kilka dni... a potem cala substancja byla na bieliznie razem z uplawami....ja juz niewiem co mam robic... wczesniej musialam chodzic bez przerwy z podpaska bo bardzo mialam nasilone uplawy, ale teraz .... mam ich niewiele ale po prostu cuchnace , chyba nawet czuc na odleglosc... wydaje mi sie ze ludzie wykrecaja nosa ode mnie...:(:(:(:( są barwy brazowej...a z pochwy jak to ginekolog stwierdzil nie sa takie, i powiedzial ze moze na bieliznie tak wygladaja...niewiem jakim cudem, ale moze dlatego ze od razu przed wyjsciem do lekarza bylam wykapana wiec... tu nie chodzi o brak higieny bo czesto sie podmywam i wogole... ale niewiem juz co mam myslec wstydze sie swego zapachu... niewiem co mam zrobic...czy isc do innego specjalisty, zrobic prywatnie cytologie...:( boje sie ze nie zajde w ciaze...?!:( a wiadomo co bedzie.... poradzcie co mam zrobic... moze jest tu ktos z podobnymi dolegliwosciami?

Gość Pełna wątpliwości
prosze.

hm, na moje to grzybek lekarz nic o tym nie wspomniał? też tak kiedyś miałam i oprócz leków dopochwowych dostałam doustne antybiotyki. Radzę się przejść do innego gina ;)

Gość Pełna wątpliwości
no tak, do iinnego...ale ja niewiem od czego to...chociaz uplawy mialam od niepamietam ktorego.... ale przyznaje ze jako 11-12latka nie znajac sie na rzeczy a tez majac wlasne zdanie:( nie trzymalam higieny... a tylko zeby nieprac....:( az wstyd:( ale teraz nic innego oprocz gina?

Gość Pełna wątpliwości
nieeeeeeeeeeeeeeeee ..... jestem dziewica....bez partnera!!! zwykla dziewczyna jestem....ale ten smrod mnie przeraza...jak mam podpaske to tak nie czuc...

Gość Pełna wątpliwości
co do przed ostatniego postu to chodzilo, mi ze nie trzymalam higieny i chodzilam w jednych majtakch nawet 2-3dni...wstyd!

Gość Pełna wątpliwości
ale niema innego umnie..... ale co do tej higieny to mi sie uplawy zaczely juz moze z 6lat temu nawet niepamietam...

Gość nic się nie martw
nie żaden wstyd, bo 11-12 latki mają w nosie co mówią matki i robią swoje, także normalne zachowanie też stawiam na grzybicę, wystarczy, że masz bakterie w moczu, powodują one, że mocz staje się zasadowy i podrażnia (przy każdym siusianiu) srom. Nic się nie martw i idź do innego lekarza i zapytaj wprost czy możliwe, że masz grzybicę, bo masz upławy o bardzo nieprzyjemnym zapachu. Jeżeli tak to przedstawisz to może ruszy głową i zechce łaskawie pomóc.

Gość Pełna wątpliwości
och...dziekuje!!!!:* mam prywatnego za 50zł...kurcze skad ja wezme taka sumkle...doam ze z mama niemam takiego kontaktu i wstydze jej sie o tym powiedziec i jako 13latka poszlam do ginekologa bez nikogo iedzy no moze starszej przyjaciolki...a mama dowiedziala sie przez przypadek...wiem troche glupia bylam! ale jakos przed mama nie lubie sie otwierac a wiec teraz zbieram kaske i moge sie zalozyc ze cos wyjdzie zle z cytologia!:(

od miesiaca mam lekko zoltawe uplawy o nieprzyjemnym zapachu a wszystko zaczelo sie od wizyty u ginekologa i zrobieniu cytologi. tuz po wizycie zaczely sie te uplawy lekarz stwierdzil ze jestem zdrowa czysta i nie mam stanow grzybiczych a cytologia wyszla na 2. i w dodatku miesiaczka spoznia mi sie juz 4 dzien czy to moja byc objawy ciazy ?? pomozcie