Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodziana25

jak wam sie podobaja moje cycuszki?

Polecane posty

Tamari, no właśnie problem w tym, że nie bardzo jest o czym pisać:) Tak jak mówię- jestem sparciała....yyyyyyy... spaczona, więc nie pokazuje się nikomu bez ubrania, zwłaszcza jak to jest fajna osoba, bo się boję. Do tego jeszcze od 1,5 roku nie ma chłopaka, więc nawet nie ma mnie kto napastować:) Także nawet nie próbuję tgo zmieniać;)

Gość insider.
jak moze bolec cos czego sie niema , dltego i skasowali klamczucho 😠

nie używam stringów, to obleśne :O a Tamari mogę iść jak pójdziesz ze mną hłehłehłehłe :)

No pewnie musiał... Wiem, ze jestem głupia. Nic nie poradzę na to. Potem już będę stara i będzie jeszcze gorzej. Ale oprócz tego takiego aspektu, że nie pokazuję się komuś, na kim mi zależy, to sie nie wstydzę tak zupełnie siebie. Tylko jak chodzi o taki kontekst męsko-damski:)

Gość kurcze lubie te topiki o
decha, ile masz lat?:)

ta twarz to było odnośnie Tamari bo to ona jest tu najbrzydsza, najzimniejsza, najbezczelniejsza i w ogóle naj naj naj :O

nieprawda, widziałam foty jarka i on jest najbrzydszy ;)

Tamari, a jesteś psychologiem?:D Tak, jesteś pewnie. Albo będziesz;) Testy psychologiczne na mnie nie działają, bo mam rozbitą osobowość, I'm sorry:( Ale jestem trudna, i nie jestem. To zależy, czy ktoś mnie wkurwi:classic_cool: Jestem humorzasta. Ale nie jest tak, ze się czepiam wszystkiego i trudno ze mną wytrzymać. W sumie sama nie wiem, dlaczego ludzie ze mną wytrzymują:O Ale to robią jakoś... Zwłaszcza jak mnie lepiej znają. A czy nie pasuje TU. Zależy, gdzie:)

oj, to tyle co moja siostra :o straszny rocznik :o

straszny- o siostrze mówię:) a jej koleżanki :o oślepnąć można:o

:) Co dziwne, mnie tez raczej lubią ludzie. Ostatnio poszłam się pożegnać z kolegą, co jechał do GB i siedziałam na piwie z osobami, których w ogóle nie znałam. I miałam zły humor itd. Normalnie wszyscy ze mną gadali, jak chciałam, najlepszy był jeden chłopak, oczywiście miał dziewczynę i nie było to nic takiego, który zaczął ze mną prowadzić poważną rozmowę, częstował papierosami, w ogóle wycałował mnie na koniec:D A gadałam z nim pierwszy raz w życiu i to kilka minut... Tyle, ze takie relacje są dość powierzchowne.

no o wygląd:D bo jeśli chodzi o charakter to sami alkoholicy:D czyli w porządku ludzie:D