Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezwstydność

Dziewczyny bez oporów seks na 1. randkach? Skąd się biorą?

Polecane posty

Gość ijuz
ojej, jakie to wszystko tutaj porzadne

dwie główne kategorie: porządne (seks tylko z miłości i szybko nie wchodzą do łóżka, stawiające dobre prowadzenie się ponad seks) i nieporządne (luźno traktujące seks, stawiące go wyżej od dobrego prowadzenia się) ----i tu sie mylisz. Własnie w tej 1 grupie jets najwiecej dziwek. Bo.. maja zycie sexulane rozpoczete w wiec i chec na sex a wiedza ze trzeba udawac cnotliwa dla ktorej sex jets na 2 miejscu. I tu jest najwiecej cichodajek

Gość Bezwstydność
Ale są raczej jeszcze prawdziwie cnotliwe kobiety, prawdziwie porządne

Gość III kategoria
Nie ma porządnych. Są tylko takie, które cierpią na chroniczny brak okazji...;)

Gość autor bredzi a ja myślę że
ocena tego zależy od bardzo wielu rzeczy. Dlaczego dziewczyna to robi? Po co? Jaka jest jej motywacja? itd. Ja byłam dziewicą do 26 r.ż. i nie dlatego że jestem pasztetem :P A kiedy poznałam mojego już prawie męża, to mogłabym się z nim kochać na 1 spotkaniu. Oboje od razu wiedzieliśmy, że z tego będzie wielki związek. Nie doszło do tego, ale mogło. I nie czułabym oporów. A do dziwki mi baaardzo daleko.

Gość Bezwstydność
Nie jestem przesadnym przystojniakiem, kobiety już chciały się bzykać ze mną na pierwszych randkach. Tylko zawsze sobie zadaję pytanie: jeśli ze mną chce to robić na pierwszej randce, przed iloma wcześniej majtki ściągała? Nie jestem jakimś super modelem, więc na pewno nie jestem jakiś rarytasem, dla którego ona by zrobiła wyjątek

Gość ten twój mąż były
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D gościu ty jesteś coraz śmieszniejszy z zakładaniem 50 topików o cnotliwych kobietach :) i pomyśleć że jeszcze znajdujesz ludzi którzy z tobą dyskutują :D:D:D

Gość po miesiacu to tez kurewstwo
porzadna idzie po kilku miesiach

Gość hachette22
Dla mnie to tez jest niepojete, jak mozna isc z facetem do lozka na 3 randce na przyklad. Przecie po tak krotkim czasie nie zna sie nawet prawdziwej twarzy czy charakteru faceta. Nie mowie zeby czekac rok, ale czy tak trudno poczekac 2-3 miesiace, poznac sie lepiej?? A moze po prostu ludziom zaczyna sie nudzic po paru randkach, koncza sie tematy do rozmowy, wyglaszane madrosci, wiec lepiej wskoczyc do lozka?

Gość no wlasnie_____

Gość coś w tym jest
To fakt że wiele zdzir trafia na prawiczków. Zastanawiające to jest. To wynika z tego że niektórzy faceci są popaprańcami. Są jacyś tacy mało albo wcale męscy. Sam nie jestem prawiczkiem ale z perspektywy czasu żałuję bo poznaję teraz dziewczyny które są dziewicami i przez to że już byłem z kobietą mam u nich małe szanse. Oczywiście nie każdy prawiczek trafi na zdzirę bo wielu trafi na dziewice i będzie ok. Ale zgadzam się z tym że trudno szanować faceta który jest prawiczkiem i wiąże się z dziewczyną która dziewicą nie jest a na koncie ma kilku facetów i doświadczona jest jak dziwka z burdelu. Taki facet zasługuje na pogardę nie przez to że jest prawiczkiem - bo to według mnie jest wartość samą w sobie - ale dlatego że wiąże się ze szmatą a nie porządną dziewczyną. Na pohybel facetom bez godności i honoru!!!! A te dziwki z którymi się ożenią i tak będę z nich robić jeleni. Może nie wszystki ale wiele z nich. Bo takich facetów takie kobiety (doświadczone z innymi) nie będę nigdy szanować. Może będę ich kochać ale napewno nie szanować.

A DLACZEGO TYLKO NA KOBIETY WINĘ SKŁADAĆ A MĘŻCZYŻNI TO CO ????ONI PO PARU MINUTACH DOBIERAJĄ SIĘ DO KOBIET tak im ogony stoją oni to święć ??? Krytykować potrafija a sami nalegają A jak jaka kobieta ma chęć na sexs to zaraz jest dziwka albo żle sieprowadzi a oni alfonśi śa ok ????? Każdy robi jak uważa dziś mamy demikracje

Gość coś w tym jest
ale jako ze mamy demokracje mamy teraz prawo bzykac wszystko co sie da, a zenic sie z dziewicami

Gość no więc
drogi autorze - obyś szukając tej super porządnej nie przegapił miłości.... najważniejsze, żeby Tobie była wierna, żebyście byli szczęśliwi i się kochali, na cholerę wracać do tego co było kiedyś? akurat uwierz, że niektóre dziewice, które traca dziewictwo z tym jedynym często potem szukają kogoś, dla sprawdzenia jak z innym :D ja nie jestem dziewicą i mam swoje na sumieniu, ale NIE ZDRADZIŁABYM.... szukając ideału można przegapić to co najważniejsze jednak...

Gość Może dziwne a może nie
Sex jest rozkoszą a nie grzechem więc z jakiej racji nie można go uprawiać na pierwszej randce?

Gość ja pierdziuuu
do bezwstydnej - dziewczyno jestes tak ograniczona ze glowa mala...jak ktos napisal tylko widzisz swiat w kategorii dziwki - swietobliwe dziewcie ...masakra... ja mam 23 lata i nigdy nie uprawialam sexu z facetem ..ostatnio spotykalam sie z pewnym mezczyzna i na 2 spotkaniu poszlismy do lozka z tym ze on mi zrobil "tylko" mineta i co ? bylo super :P

Gość nikt........
dlaczego puszczalska???? ja w moim życiu miałąm tylko 4 facetów- pierwszy to miłość 2 to lekarstwo na 1 miłośc trzeci to przygoda żeby miec co wspominac a 4 miłość do końca życia... przed 3 ostatnimi zdjęłam majtki po 2 m-cach znajomości i nie żałuję i nie uważam się za puszczalską ludzie sa dorośli i mają prawo do przyjemności takiej jakiej pragną jeśli nie krzywdza przy tym innych

Gość do no więc
duma z posiadania porzadnej kobiety, jest wazniejsza od milosci. a porzadna kobieta stawia wyzej dobre prowadzenia od seksu. uprawia go tylko z milosci i nie ma wielu partnerow, bo to wlasnie swiadczy, ze jest porzadna kobieta

Gość do nikt........
nie chciałbym mieć takiej dziewczyny, co miała przygody i seks bez miłości

Gość do do nikt ...
a co ci do tego co twoja dziewczyna wczesniej robila? czemu chcesz wplywac na to co kiedys sie dzialo u 2 czlowieka ktorego niby kochasz? mi cos tu nie halo

Gość do nikt........
jak mi przeszlosc seksualna laski nie pasuje to sie z nia nie wiaze. nie po to sam sie szanuje, by wiazac sie z niezbyt cnotliwa kobieta. dla mnie to wazne i to tez moja sprawa

Gość robię to co chcę
Widzę, że lubisz generalizować. Kobiety dzielisz na dwie grupy: - porządne- idą do łóżka z facetem, którego kochają. Najpierw się poznają, potem tworzą związek, a po roku seks. - dziwki- idą do łóżka na 1 randce I tu się mylisz. Nigdy nie byłam prowokatorką, imprezowiczką. Nie latałam z gołym brzuchem i tyłkiem na wierzchu, a raz jeden zdarzyło mi się iść z facetem do łóżka tego samego wieczoru, którego się poznaliśmy. Nie czyni mnie to dziwką. Byłam rozluźniona, świetnie mi się z nim rozmawiało, byłam po drinku i stało się. Nie żałuję. Faceci mogą miewać przygody, bo oni są mężczyznami i wolno im więcej? Myśl tak dalej, a przejedziesz się jak Zabłocki na mydle.

Gość do nikt........
nie mialem nigdy przygody i nie chce miec kobiety, ktora miala przygode. po co mam sie wiazac z kobieta co miala przygode, jak moge miec taka co przygody nie miala :)

TO CO TU CZYTAM TO OKROPNE!!!NIESTETY SA TAKIE DZIEWCZYNY,ALE WY PANOWIE NIE PIERDOLCIE,ZE TYLKO ONE SA WINNE!BO GDYBYSCIE DBALI TAK O JEJ DOBRE IMIE (I SWOJE PRZY OKAZJI:D ) TO POGONILI BYSCIE TAKA DO DOMU:D

czasy sie zmieniaja , kazdy postepuje welug swoich zasad;0 ktos chce p slubie niech czeka do slubu;) macie problem;0 pewnie byscie taka zaraz ukaminiowaly wszystko jest dla ludzi komu sie nei podoba to to niech sobie wstapi do zkonu najlepiej:classic_cool:

Gość do nikt........
ja bym nie kamieniowal, ale nie chcialbym miec takiej dziewczyny, nie po to sam sie szanuje, zeby z taka byc

Gość up w góre