Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakecona

Czy ja jestem normalna??

Polecane posty

Gość Zakecona

Hej! Mam -naście lat i jestem jeszcze dziewicą. Ale ze swoim chłopakiem spotykam się już jakiś czas i powoli myślimy o rozpoczęciu współżycia. Problem w tym, że nie wiem, czy jestem prawidłowo zbudowana i mam normalne odruchy. Moje "dolne rejony" są jakies dziwne. Ostatnio się wydepilowałam i byłam zszokowana, bo moje wargi zaczynają się strasznie wysoko. Zawsze myślałam, że normalne nie zaczynają się w połowie wzgórka łonowego tylko tam, gdzie nie widać, kiedy kobieta stoi wyprostowana ze złączonymi nogami. Poza tym zupełnie nie podnieca mnie dotykanie tamtych miejsc. Moja łechtaczka jest strasznie wrażliwa i dotykanie jej sprawia mi raczej ból niż przyjemność, podobnie jak wkładanie palca do pochwy. Kiedy się masturbuję, zakładam nogę na nogę i napinam mięsnie. Dotyk nie sprawia mi przyjemności i boje się, że pierwszy raz z moim chłopakiem będzie jedną wielką katastrofą. Może moje problemy są idiotyczne, ale czy macie coś do powiedzenia na ten temat??

Gość ja też tak miałam
że dotykanie łechtaczki sprawiało mi ból i swojego czasu masturbowałam się podobnie jak Ty, ale na seks z moim partnerem zdecydowanie nie moge narzekać... Poza tym nic mnie wtedy nie boli, więc powodzenia w zdobywaniu szczytów ;-)

o Boże, a może to podczas depilacji przedłużyłaś sobie szparkę. Mam nadzieję, że się brzytwą nie depilowałaś ;) :P

Gość Jestes normalna
powaznie !