Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kapselek

Czy każda tak ma??? Tabletki antykoncepcyjne.PROBLEM

Polecane posty

Gość Kapselek

Cześć kobitki Biorę tabletki Harmonet.Już od 2 lat, wcześniej był Cilest. Mam wspaniałego chłopaka, ale nasze życie seksualne "umarło" Kochamy się raz na 3 miesiące, ja prawie wcale nie jestem wilgotna. Kochamy się bo on już tak bardzo nalega i robię to dla niego. Straciłam całkowitą ochotę na seks, nawet o tym nie myślę.Mam 25 lat. Czy to przez te tabletki POMÓŻCIE, jest jakaś sensowna alternatywa dla tych tabletek?? POMOCY!!!

Gość symetria hash
widocznie masz źle dobrane tabletki, idź do lekarza to zmieni Ci tabletki to najlepsze wyjście, możecie kochać się kiedy chcecie, facet może w Tobie strzelać bez obaw i nie musi mieć gumek to na prawde zaleta, idź więc i niech Ci lekarz dobierze idealnie tabletki ;-) powodzenia i udanego sexu życzę ;-)

Gość ja przez harmonet
miałam okres przez cały misiac. okazało sie ze nie był dla mnie odpowiedni :( a jak mi lekarz zmienił to juz było ok...

Gość antykoffeina
Co was tak w niedzielę wszystkie na antykoncepcje wzięło?:P:P:P Do kościoła! :P:P:P Pisąłam tu o antykoncepcji, może wam to w czymś pomoże :) http://proces.blox.pl/html Pozdrawiam

U mnie pomogła zmiana tabletek anty. Wcześniej brałam Microgynon, seks był niezbyt często, nigdy z mojej inicjatywy. Później zrobiłam 3 miesiące przerwy, miałam już w ogóle nie wracać do tabletek, właśnie z tego powodu. Ale na niewiele się to zdało, chęć na seks tłumił strach przed ciążą. Poszłam do lekarza i przepisał mi Yasminelle. Biorę ponad rok, seks jest 2-3 razy w tyg., często z mojej inicjatywy. No i zniknął problem suchej pochwy, żel K&Y który kupiliśmy przy poprzednich tabletkach nie jest już potrzebny :D

ja kiedys brałam microgynon. czułam sie fatalnie libido na poziomie zerowym. czułam, że to wina tabletek, ale facet obwiniał mnie, że jestem oziębła....aż w końcu zaczynałam w to wierzyć.... na szczęście rozstaliśmy się. teraz jestem z kimś innym, zaczęłam brać inne tabletki, i zanim wyjechał, kochaliśmy sie codziennie, a nawet po kilka razy dziennie(przez rok...). Na szczęscie już za tydzień lece do niego na stałe, i znowu będzie jak wcześniej :) także radzę zmienić pigułki, i tyle :)

Gość to tylko jaaa23
no oczywiscie ze przez tabletki, idz i zmien je na inne