Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yui8o

Odnalazmal przyjaciela po wielu latach....

Polecane posty

Gość yui8o

a on?? nawet sie nie ucieszyl. Nie bylismy para, nie bylismy w sobie zakochani. Bylismy dziecmi (12 lat;)) ZAwsze bardzo milo go wspominalam i mialam nadzieje na spotkanie. Teraz mi zle. Wiem,ze minely wieki od naszej osttaniej rozmowy, ale chociaz mogl udawac,ze sie xieszy:(

Gość hklkhlhjklh
być komuś życzliwym oznacza także szanować fakt że ma własne życie, doświadczenia, potrzeby i wcale nie musi czegoś udawać, tak samo jak np obca osoba zauważyłam że jedni lepiej, inni gorzej odnajdują się w przeszłości, wracają bardziej lub mniej chętnie do niej, bardziej się otwierają i okazują emocje lub mniej, tak już jest nie możesz od kogoś oczekiwac że zareaguje tak jak ty

Gość to tylko jaaa23
???!!!!

Gość to tylko jaaa23
1. ten przyjaciel byl wtedy bardzo mlody i moze o Tobie zapomnial? 2. jesli to przyjaciel to dlaczego mialby cokolwiek udawac?

Gość yui8o
Mimio wszystko jednak mi glupio:( Doswiadczenia doswiadczeniami, ale ta obojetnosc mnie zabila:(

Gość yui8o
Przyjhacielem byl oczywiscie w czasach podstawowkowych;) Nie zapomnial mnie. pamietal nawet,ze siedzielismy w 1 lawce;) ale nie cieszyl sie,ze sie odnalazlam

Gość hklkhlhjklh
To ja ci opowiem coś lepszego: miałam kolegę, odnowiliśmy kontakt (przez znany już chyba wszystkim internautom z Polski portal, osiągający szczyty popularności ;D) no i mieliśmy się spotkać, przy czym spotkanie wyprzedziła wymiana uprzejmości. Tyle że te uprzejmości z jego strony były tak absurdalne i nie pasujące do odczuć dziecka, bo znaliśmy się dobrze jako dzieci, że uznałam że facet podrywa mnie tak na wszelki wypadek, a wcale nie chce odnowienia znajomości. Niestety czas leci, ludzie różnie się rozwijają i przeszłości nie wskrzesimy. Lepiej więc się przynajmniej nie oszukiwać. Twój dawny przyjaciel pewnie jest tego świadomy i przynajmniej nie udaje i nie próbuje tobą manipulować. Taki dystans świadczy o uczciwości.

Gość yui8o
ale to nie byl dystans. to byla akcja "krolowa sniegu":D ;) wiem,ze przeszlosci sie nie wskrzesi,ale jednak przykro mi bylo,ze zachowywal sie w stosunku do mnie tak oschle. nie mowie o rzucaniu sie na szyje i lzachw oczach:D ale o minimum radosci

Gość to tylko jaaa23
a moze mu matka zmarla? albo dziewczyna choruje?

Gość yui8o
Z tego co wiem to matka ma sie dobrze;) Co do dziewczyny to nie wiem czy ma, bo nie pytalam;) jedyne co wiem to to,ze ni chce miec ze mna chyba nic do czynienia. trudno:(

Gość mariusz ce
Moze boi sie,ze chcesz od niego czegos wiecej?:P

Gość mariolla21
Mialam ta sama sytuacje:O z ta roznica,ze nie byl to przyjaciel a przyjaciółka:O

Gość yui8o
up. Moze ktos sie jeszcze wypowie:)

Gość yiii
podnosze

Gość wojteassss
zeby mni etak ktos odnalazl:(