Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bloem

Ale jestem glupia i naiwna...

Polecane posty

Gość Bloem

...kurwa, pomimo swoich 24 lat nadal jestem tak naiwna, ze sama nie moge uwierzyc... 1,5 roku temu zwiazalam sie z facetem, ktory byl po prawie 9cio letnim zwiazku. Kiedy go poznalam, byl rok po zakonczeniu tamtego zwiazku. Wszyscy mnie ostrzegali, ze po tak dlugim zwiazku lepiej sie nie angazowaz, gdyz moze sie okazac, ze bede cierpiala...ale oczywiscie ja zawsze wiem wszystko najlepiej. 4 miesiace temu zamieszkalismy razem. Przez te poltora roku wszystko bylo cudownie, nawet slowa nie uslyszalam o jego bylej...az do wczoraj...On poszedl na impreze, ja zostalam w domu ze wzgledu na to, ze musialam sie uczyc. Nie wrocil na noc do domu. Zadzwonilam do niego nad ranem. Odebral...z poczatku myslalam, ze sie po prostu upil i zostal u znajomego na noc (co sie kilka razy zdarzalo, ale wtedy dzwonil). Zapytalam gdzie jest. On mi odpowiedzial, ze na tej imprezie widzial swoja byla, z nowym facetem...a teraz chce zostac kilka dni u tego znajomego, bo musi wszystko przemyslec...Zdebialam, az mi telefon wypadl z reki. Chyba dzisiaj zdalam sobie sprawe, ze zostalam okrutnie wykorzystana i oszukana. Bylam po prostu tzw; klinem. A on po prostu tak dobrze gral:( siedze caly dzien w domu i rycze...pociszcie mnie. BLAGAM!!!!

Gość to co napisze moze bedzie
nieco drastycznym rozwiazaniem. Zabierz swoje rzecy i wroc do domu. KIedy on wroci do waszego mieszkania zacznei sie zastanawiac co stracil. Przynajmniej jesli cie kocha.

Gość izuchna29
nie przejmuj sie faceci to swinie....ja tez troche cierpie bo wkurza mnie obojetnosc takiego jednego

Gość Rhyme
nie martw sie... mnie po trzech latach zostawila dla byłego... cholera czuje sie jak ostatnia szmata...

Gość Bloem
Najbardziej mnie boli to, ze tak perfidnie mnie wykorzystal...ale sama jestem sobie winna, bo nie sluchalam rad ludzi madrzejszych i bardziej doswiadczonych zyciowo

Gość Bloem
Rhyme--> dokladnie mam takie samo odczucie. Wszystkie ''kocham Cie'' bylo jednym wielkim kurewskim klamstwem

Gość hmmmm dałaś mi nadzieje
że mój były jednak do mnie wróci, że po tak długim czasie nie zapomniał. Dla Ciebie mam jedną radę, nic na siłe. On czuje to co czuje i nijak tego nie zmienisz. Możesz tylko czekać na jego decyzje lub na podstawie jego zachowania podjąć własną.

musisz koniecznie z nim porozmawiac,i nie zadreczaj sie tak tym!!!

Gość Bloem
Jedno jest pewne, nie bede czekala na jego decyzje. Juz w tym momencie czuje sie jak smiec...

Wiesz co też jestem głupia i naiwna. Chociaż jestem byłą i dałam się wciągnać w tego typu historię

Gość Bloem
Agrat--> a co sie dokladnie stalo?