Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przegraliście życie

Prawiczkowi po 20stce-łamagi, którzy kończą jako mężowie latawic po przejściach

Polecane posty

Gość Przegraliście życie

Głupi idealiści, którzy czekają na dziewice, a guzik z tego mają. Poznają z czasem jakąś używaną, przechodzoną szmatkę po przejściach, tracą z nią cnotę i zostają jej mężem. Ani nie spróbują w życiu wielu kobiet, ani nie spróbują dziewicy, ani nawet porządnej kobiety. Nieudacznicy, których jedyną partnerką będzie jakaś szmata co swoje już przeszła i nawet na nich nie zasługuje, ale ich sprawa. Jak chcą się tak poniżyć, pozbawić dumy, honoru i godności to są żałośni. Szmaciarze, którzy mimo, że sami są porządni obdarzają miłością szmatę, co rozkładała nogi przed byle kim. Większość prawiczków po 20-stce to faceci, którzy będą skazani na jedną partnerkę w życiu, która natomiast daleka będzie od dziewicy orleańskiej. Czekanie nie popłaca. Taka żona dla takiego faceta to coś w rodzaju poniżenia, cierpienia, kary od losu. Żal mi takich, co łapią się pierwszej lepszej latawicy w desperacji i ofiarowują jej miłość i biorą z nią ślub. Widać mają niskie poczucie wartości, nie szanują samych siebie, godzą się na byle co. Powodzenia prawiczkowi, przyszli mężowie przechodzonych szmat i byłych prostytutek. Może jutro się do was szczęście uśmiechnie, poznacie swoją pierwszą i jedyną kobietę, miłość swojego życia - największą szmatę i cichodajkę. Ahoj.

Gość chwileczke....
o jezusie i wszyscy swieci...........:/

Gość zdenek śmietana
a słyszałas lampucero o czymś takim jak miłosc , moze latawica też potrawi obdarzyć kogoś uczuciem i wtedy sie wieze na poważnie , twój post ssie jednym słowem

JAK POZNAC TWOJ TYP FACETA?JAK SIE ZORIENTOWAC ZE TRAFILAM NA TAKIEGO JAK TY/BO NIE CHCIALABYM.WOLE BYC STARA PANNA

Gość chwileczke....
jesli to napisala kobieta: - wlasnie zucil ja 20 -sto letni prawiczek ktory nie chcial uprawiac z nia sexu - brak mi slow jesli napisal to facet: - brak mi slow

NIe wierzę,że są tacy ludzie zli jak ty...latawica?znaczy kto?to tez czlowiek i nie waż sie oceniać innych bo tobie sie nie udało.to tez twoja wina!

BLOGOSLAWIENSTWEM JEST TO ZE TEN,KTO TOWARZYSZYL AUTOROWI DO DZISIEJSZEGO WIECZORU,GO OPUSCIL.

Gość chwileczke....
oto typowy przykald ludzkiej desperaci..... widzicie co z czlowiekiem moze zrobic zalamanie nerwowe? STRZESZCIE SIE

Gość chwileczke....
Jestem gejem od ponad roku

Gość Przegraliście życie
mój tata pedofil dba o moje życie seksualne od najmłodszych lat

Gość latawica niech odbadarzy
uczuciem jakiegos latawca i dziwkarza, ale won od porzadnych facetow i prawiczkow, nie zasluguje na takich

Gość nie dziewice maja czego sie
bac. bo jesli prawiczek straci cnote z niedziewica to i tak ja rzuci, bo nie bedzie mu sie oplacalo byc na cale zycie z pierwsza partnerka seksualne, jesli ona nie byla dziewica

Gość latawica niech odbdarzy
a dlaczego prawiczek ma brac jakas nieporzadna dziewczyne, co juz swoje nagrzeszyla?

Gość lamagi i cioty
facet, ktory mial spal tylko z zona, a ona mu nawet nie dala dziewicwa (bo juz nie byla dziewica) to nie jest prawdziwy facet

Gość na pohybel prawiczkom