Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolaS84

pomozcie

Polecane posty

witam was dziewczyny..mam maly problem i mam nadzieje ze poradzicie cos..otoz we wrzesniu kochalam sie z facetem i wszystko niby bylo ok...w pazdzierniku okres dostalam normalnie...w listopadzie zaczal sie spozniac wiec zrobilam test-wyszedl negatywny,pozniej dostalam normalnie okres...w grudniu powinnam dostac na 26 a tu do dzis nic..jak myslicie czy moglabym byc w ciazy??czy lepiej sie upewnic i zrobic test..prosze o rady...

Gość newiss NY
test

Listopadowy test na sto procent wykazalby ciaze, wiec w ciazy na pewno nie jestes, chyba,ze kochalas sie jeszcze w grudniu, radze jednak isc do lekarza i sprawdzic skad wynikaja takie niereguralne cykle, na twoim miejscu nie bagatelizowalabym tego, no chyba,ze jestes jeszcze nastolatka u ktorej niereguralnosc moze sie zdarzyc

mam 24 lata i takie nieregularne cykle zdarzaja mi sie czasami...brzuch mam nadety ale czuje sie bardzo dobrze...niewiem co o tym myslec

zabezpieczylismy sie..i chyba wszystko bylo ok..ale ja zawsze mam jakies niepewnosci....ehh

jesli nie kochalas sie od wrzesnia to na pewno w ciazy nie jestes, test wykeywa HCG juz bardzo szybko, jesli byl negatywny w listopadzie, to nie ma sily, ciazy brak. W sumie radze ci jednak sprawdzic gospodarke hormonalna i jakosc owulacji. Poza tym w ciaze nie jestes tak latwo zajsc, musialabys miec jeszcze dni plodne w okresie stosunku i wierz mi, jesli bylabys w ciazy to jeszcze raz powtarzam test by to wykazal

nie kochalam sie od wrzesnia...przebywam zagranica...ehh musze sie wybrac w takim razie do ginekologa i sprawdzic co jest niei tak...dzis czuje sie tak jakbym miala dostac okres..piersi mam takie inne i czuje sie bardzo ociezala...brak slow

a tak wogole to siostra moja wlasnie sie dowiedziala ze jest w ciazy i z tego co widze to juz ma jakis objawy a to dopiero 3tydzien wiec ze na chyba musialoby byc cos nie tak..zero objawow tylko ten brzuszek...albo mi sie juz wydaje ...ehh sama nie wiem

nic sie nie martw, ciaza to na pewno nie jest, poza tym moze tak byc,ze bedziesz miala niereguralne cykle, ale zbadac sie powinnas, kazda kobieta powinna, tak dla swojego wlasnego swietego spokoju....poza tym @ moze sie opzniac bo zmienilas miejsce, jak mowisz bylas za granica. powodzenia, zbadaj sie🌼

Karola___daj spokoj w ciazy na pewno nie jestes, w Twoim przypadku to juz bylby chyba 4 miesiac, a do tej poey zauwarzylabys jakies objawy, wierz mi wiem co mowie:P spokojnie

za granica jestem juz od dwoch lat a w polsce ostatni raz bylam we wrzesniu..wiec zmiany klimatyczne to raczej to nie sa..bylam chora ostatnio ale zadnych antybiotykow nie bralam wiec to tez raczej nie to...martwi mnie to troszke ale wiem ze to jeszcze gorzej jak caly czas bede o tym myslec..dzieki ze mnie pocieszasz :)

Karola____nie warto sie stresowac, a pisze ci jak jest, ciaza to nie jest, dlatego mozesz odetchnac, no chyba,ze chcialabys dzieciaczka:) moj kruszon przyjdzie na swiat w sierpniu:)

wiec to chlopczyk bedzie tak??? pewnie sie cieszysz nie? a czy ja bym chciala?hmm gdybym byla w ciazy to przyjelabym to do wiadomosci i kochalabym je najmocniej na swiecie...kocham dzieci ale jeszce nie pora...gratuluje Tobie:)

dzieki karola.....jeszcze nie wiem co bedzie, za wczesnie zeby to teraz stwierdzic, serce podpowiada,ze bedzie syn:P dzieci to skarb, takze sama widzisz obojetnie w jakiej znalazlbys sie sytuacji dal;abys rade, zycze ci powodzenia🌼

:) a czujesz sie dobrze?? masz jakies dolegliwosci?? u mojej siostry tez mysle ze bedzie syn...intuicja...wszyscy ciesza sie niesamowicie...:))) dzieki za wsparcie...

typowe objawy ciazowe:)narazie mdlosci, ogolnie wszytko jest w porzadku, gratulacje dla siostry,mnie tez bylo bylo z toba pogadac

dzieki za gratulacje dla mojej siostry...widze ze mozna spotkac tu fajne madre kobiety...zycze powodzenia i zdrowej dzidzi..:) :*