Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubulinak

Nienawiśc do jakiego stopnia?

Polecane posty

Gość bubulinak

do czego mozecie sie posunąć w obec znienawidzonej przez was osoby?

Gość aaaaaa tam
nienawiść niszczy, niszczy zupełnie, nieodwołalnie i nieodwracalnie wyrzuć z serca nienawiść bo będziesz żałować

Gość winda do nieba.

gdyby nie przewidziane w prawie skutki, mogłabym zabić z nienawiści i nie niszczy mnie to wcale żyję sobie całkiem fajnie, jestem zadowolona z życia

Gość upppppppppppppp

Gość mój atut
Ewa 33 -------> to co piszesz, świadczy wyraźnie, że nienawiść już w coś tobie zabiła...

Gość srebrna łyżeczka
nienawiść? Do zastanowienia się nad sobą i nad powodami dla którego ktoś niepożądany w moim życiu ma nade mną taką władzę, że taplam się w gównianych uczuciach przez niego...

Gość bubulinak
wiecie bo chodzi o to ze pewna dziewczyna w przeszlosci wyrzadzila mi duzą krzywde i juz tyle lat minelo a mna dalej targaja uczucia złe, mam ochote jej zrobic cos zlego, upodlic ja, zrobic jej na zlosc, cokolwiek zeby sie zemścic:o i szukam jej teraz w sieci bo mieszka w innym miescie, zbieram informacje o niej. nie zrobie jej krzywdy fizycznie ale chce zeby ja zabolało psychicznie tak samo jak mnie bolało i boli do dzis kiedy o tym pomyśle.. wiem jestem zepsuta do szpiku kosci ale nic do mnie nie przemawia :o

Gość srebrna łyżeczka
bubulinak - poświęciłaś tyle lat na myślenie o kimś, kogo powinnas wyrzucić ze swoich myśli, uczuć i życia. Ona pewnie ma spokój, a ty? żyjesz zemstą, to jest twoja myśl przewodnia. kiepskie takie życie.