Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nika_27

suknia Demetrios 938

Polecane posty

Gość maniunia_78
demetrios 933 to suknia z kolekcji na rok 2007. Ja miałam model 938 z kolekcji na 2008 bardzo podobny do modelu o który pytasz. Ja sie w swojej sukience rewelacyjnie czułam bo taką sobie wymarzyłam, są to suknie cieżkie ale jeśli jest dobrze dopasowana to tej cieżkości się nie czuje, mój mąż nie narzekał jak ze mną tańczył, tylko licz sie z tym ze to są suknie tiulowe i o uszkodzenia łatwo. Moja koleżanka miała model 933 i tez ślicznie sie prezentowała. Zobacz sobie na allegro a znajdziesz nie jedna sukienkę na sprzedaż model 933.

Gość princessaa
kupilam suknie ktora autorka topiku zaprezentowala. lezala niesamowicie

Gość karteeeczkao2.pl
sprzedam suknię Demetrios 938. kontakt na maila karteeeczka@o2.pl

Gość zolwikkk
te suknie sa okropne. jak wielkie buly sie w nichw yglada

Gość zolwikkk
no ta jest ok

Gość kiki666
To nieprawda, że model 938 wygląda inaczej na modelce a inaczej na normalnej dziewczynie. Sama wczoraj mierzyłam ten model i wyglądało to niemal identycznie jak na oryginalnym zdjęciu, Sama nie jestem bardzo szczupła, gdyż mam 164, spory biust i biodra, ale za to 56 cm w talii. I właśnie takim dziewczynom polecam te sukienkę, dlatego, że jej zaletą jest eksponowanie pięknej tali i biustu z jednoczesnym maskowaniem bioderek. W innym przypadku ( np. na bardzo szczupłych paniach lub o budowie chłopięcej) sukienka traci całe swoje piękno.

Gość do gooooooooooooooooo
piękna suknia :)

Gość kiki666
a jesteście tępe bo te modelki to photoshop

Gość kotka222
piękna

Gość dobra dla polki
bo to styl : wieś tańczy i śpiewa. We Włoszech czy Francji, w gronie ludzi po studiach to byłaby dość obciachowa, ale do polskiej prowincji pasuje jak ulał. Domyślam się, że ty nigdy nie byłaś na żadnym stypendium zagranicznym i nie studiowałaś za granicą?

Gość do joasiq
a nie pomyślałaś że goście wcale nie byli zachwyceni, tylko tak jest przyjęte w polskiej kulturze że trzeba ściemniać, że panna młoda wyglada przecudnie nawet jeśli naprawdę wyglada jak maszkaron. Tak to jest że trzba prawić komplementy w tym dniu nawet najgorszym pokrakom. Ciężkie jest życie weselnego gościa.

Gość kiki666
Byłabym wdzięczna, gdyby inne osoby nie pisały pod tym samym pseudonimem co mój, lub formułowały zwroty w poprawnej formie np. do kiki666, ponieważ nie chciałabym być utożsamiana z innymi wypowiedziami, które stylistycznie nie pasują do toku mojej wypowiedzi. Jeśli chodzi o osobę która napisała, że ta sukienka podoba się w niższych warstwach społecznych (jak to określiła "wieś tańczy i...), to chciałabym tylko powiedzieć, że sama, na stałe mieszkam w Anglii i kończę właśnie filozofię na Corpus Christi College University of Oxford, a mój narzeczony prawo, mieszkamy razem od 5 lat i ostatnią rzeczą o jaką można by nas posądzić to fakt, iż chcemy zrobić tzw. "pokazówkę". Drogie Panie, do wszystkich z Was jedna rada, to jest Wasz dzień i to Wy macie się w tym dniu czuć wyjątkowo więc jeśli tylko pasuje Wam ta sukienka i jak ja, uważacie, że w żadnej innej nie wyglądacie tak pięknie jak w tej to nie powinny was interesować opinie innych.

Gość agausha
Mam do sprzedania Demetrios 938, zainteresowanych zapraszam do kontaktu mejlowego. Suknia piekna, czulam sie w niej jak ksiezniczka i takie tez slyszlam komplementy.

świadkowałam PM, która w tej sukni wystąpiła. Piękna suknia, świetnie się prezentuje, przetańczyła w niej całą noc. Koło tylko się zrąbało moment. Jedyny mankament...