Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzack

Poznam dziewczynę, gwarantuję niezapomianą przygodę

Polecane posty

Mam 24 lata, brunet, podobno przystojny - 183 cm, wysportowany, szczupły. Szukam kobiety w wieku od 18 do 30, przyjaciółki z którą \"można konie kraść\". Szukam bez zobowiązań, gwarantuję dobrą zabawę, miłe towarzystwo i ciekawy seks :) Oto moje fotki: http://www.voila.pl/622by/ Czy są tu jakieś zainteresowane kobiety?

Gość ayeee
Łeeeee golisz jajka ;/

Gość cleo2233
a skad jestes? i jakie masz wymagania do do wygladu dziewczyny?

No właśnie, zapomniałem napisać skąd jestem. Ze śląska, ale do Wrocka mam parę km. W sumie to zaden problem dla mnie :)

Gość ayeee
facet ma wyglądać jak facet :p nie jak ja

zawsze sie zastanawiałam nad sexem z przypadnowym facetem z neta. zawsze mnie topociągała... ale cholera teraz mam faceta i nie potrafiłabym mu tego zrobić:( chociaż strasznie mnie to kręci!!

Gość cleo2233
skad wiedzialam ze bedziesz ze slaska. moze dlatego ze juz mi kiedys wysylalaes te fotki.....

żeby żebrać o sex w necie ŻAŁOSNE !! ale miło popatrzeć Tak na przyszłość szanuj się trosze prostytutko męska :-*

wymagania co do wyglądu - nie może być otyła i nie niższa niż 165 cm. Kolor włosów bez znaczenia. No i oczywiście musi być sympatyczną osobą, lubiącą rozrywkę, spontaniczną, itp :)

cleo2233 - to niemożliwe. Nigdzie tych zdjęć jeszcze nie pokazywałem. Co do męskiej prostytutki - bez przesady. Pieniędzy za to nie biorę :)

Gość lubie ten sport...
skad jestes??? lubie gole jajka...maszyne tez masz nie zla mogli bysmy poswintuszyc. jaki seks preferujesz?

Gość cleo2233
uuu no to ja juz sie nie zalapie bo jestes nizsza:(

Gość ayeee
lol, to ja odpadam, nie mam nawet 160 cm :d

masz na mailu fotkę mojej twarzy? Nie wierzę :) To zdjęcie zrobiłem 2 dni temu :)

Gość cleo2233
tak jeszcze odnosnie tych zdjec, nie zamieszczales lub wysylales kiedys zdjecia ze sperma na brzuchu?

Gość niech zaluje...
niskie sa najlepsze!bylam kochanka ii moj facet mowil ze jestem boginia seksu bo jestem niska skakalam po nim jak sarenka mala zwinna.Mowil ze wszytskie wysokie kozy to klody

Gość cleo2233
a mi moj byly kochanek tez mowil ze fajnie ze nie jestes wysoka, przynajmniej nie placze sie o moje nogi;)

cleo2233 - nie, nie mam takich fotek. sarenka zielonooka - no to pomylilas mnie z innym, przykro mi :) A co do niskich kobiet. Co w tym dziwnego, ze moj typ to nieco wyzsze? Sam jestem wysoki, dlatego zle sie czuje przy malych kobietkach.

Gość kalipsoe
a tak z ciekawości ile to cm? na tych zdjeciach?

Gość cleo2233
nie no spoko;) tylko przykro mi ze skreslac kogos tylko ze wzgledu na wzrost:( niemialbys np. ochoty przespac sie z Eva Longoria?

Gość niech zaluje...
wiesz co mialam wielu facetow w szegolnosci wysokich i zaden nie narzekal na wzrost wydaje mi sie ze on w niczym nie przeszkadza...absolutnie

czy to ważne ile cm? Więcej niż średnia krajowa :) Ale ja nikogo nie skreslam, po prostu lubie wysokie kobiety. Gdybym sie zakochal w nizszej to ok, ale ja nie zamierzam sie zakochiwac :)

Gość niech zaluje...
a wiec skad jestes?

Gość cleo2233
wiec w takim razie odpowiedz mi czy przespalbys sie z Eva Longoria?

Gość kalipsoe
no tak to widac ze wiecej z twarzy jestes nawet niezle ciacho ale reszta chuderlawa no i "wacek" cie troche ratuje ale przeciez nie od tego zalezy satysfakcja dziewczyny