Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda magdalena

Angielski, please help me

Polecane posty

Gość magda magdalena

polaczyc TO, ABOUT, - talk, be worried, draw, listen, annoy, wave, be angry, help, find prosze pomocy

Gość Kamila88
to talk, be worried about, to draw, listen to , annoy about , be angry about, to help, to find nie jestem pewna...

Gość magda magdalena
dziekuje

Gość a kto mi pomoże to przetłumacz
According to your order, I have made an invoice for your reference, which is enclosed in this mail. Please confirm your personal information and check it carefully in order to process your goods without any mistakes.

Gość magda magdalena
Cii.. ja moge myslec i myslec i nic nie wymyslec. pomagam gowniarzowi :o

Gość roku kobiety zuzywaja
według mnie nie mogą być za długie. góra pół roku z jedną kobietą, później zmieniam bo wkrada sie monotonia, ona juz nie jest taka jak byla. dla mnie sie juz po pol roku kobiety zuzywaja. zeby zwiazek byl dobry trzeba o niego dbac, wtedy parnerka milsza i chetniejsza. trzeba wiec mowic cieple slowa, mowic o przyszlosci, kupic habazia czasem, wyjsc gdzies do kina czasem, czyli pare zloty zainwestowac. kobiety lubia jak sie im mowi ze sa najpiekniejsze, ze chcew przyszlosci zostac jej mezem, miec z nia dzieci, domek. jak sie czlowiek stosuje do takich zasad to na pewno dobrze mu bedzie w zwiazku. mi jak na razie jest, a dziewczyny trzeba zmieniac. jak sie jest za dlugo z jedna, to monotonia sie wkrada, awantury, obrazania. no i pamietajcie nigdy zadnego slubu, ja sie w to w zyciu nie wpakuje. to najgorsze co moze byc.

Gość uczcie sie dzieci

Gość kjjhhhhhh
"Kamila88 to talk, be worried about, to draw, listen to , annoy about , be angry about, to help, to find nie jestem pewna..." To po co na listość wyrywasz się do pomocy????? Zrobiłaś to źle i wyrządziłaś komuś niedźwiedzią przysługę. Chcesz żeby dostała za to jutro jedynkę??? Na litość, milczcie w takich tematach jak g.. wiecie.

Gość czyli dupa

polaczyc TO, ABOUT, - talk, be worried, draw, listen, annoy, wave, be angry, help, find to takl to takl about to be worried to be worried about to draw to listen to listen about to annoy to waveto be angry to be angry about to help to find to find about

According to your order, I have made an invoice for your reference, which is enclosed in this mail. Please confirm your personal information and check it carefully in order to process your goods without any mistakes. Zgodnie z zamowieniem , przygotowana zostala faktura zalaczona w e-mailu. Prosze o dokladne przeczytanie i potwierdzenie zgodnosci danych personalnych , aby zamowienie procesowane bylo z uniknieciem bledow.