Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hello Darkness My Friend

prawdziwa kobieta nie nosi stringów. czy teraz lepiej? czy teraz nie skasujesz

Polecane posty

nie nosi stringów... znaczy chodzi w jeansach na goły tyłek? To już taki postęp. Hmmm.... musiałem przegapić :O ale to pewnie dlatego że nie zdarza mi się oglądać kobiecej bielizny w użyciu :classic_cool:

Gość nat.
do a ja wygrałem życie: czy masz może na imię Michał

Deska-poprzedni topik szanownego kolegi brzmiał:Prawdziwa kobieta chodzi tylko w stringach...Stąd ten postęp:D

Gość żal mi cie Hello
dla mnie prawdziwy facet o taki co ma jeszcze rozum oprocz członka w spodniach i kierowania sie popedem...

"Kobieca bielizna, to nie sa stringi tylko" może i :O ja się tylko czepiam tego co tu pisze w kontekśce tego co pisało w poprzednim :D "imię Michał" nie :D i bardzo mi z tym dobrze

decha nie zawodź mnie, nie szukaj w rozmowie extremów, to tak jak nie lubię, gdy przeciwnicy marszów równości używają: to proszę bardzo to może niech zoofile i pedofile i inni zboczeńcy też niech chodzą jak zachcą. ps. jak ludzie chodzą po ulicach jest mi kompletnie obojętne, może ważyc 100 kg i fałdy jej się wylewać ze spodni, jak tak lubi? mi to luzik, zauważam, ale reakcji nie mam żadnych

Gość buka
Przybyłeś tu z forum lover.pl?:O:P

kobiece, urokliwe, z wyobraźnią, inteligentne, mądre, romantyczne, namiętne, dość samodzielne, dość odważne, dość zaradne, z dystansem do siebie i świata, w których oczach widać ich duszę. kilka cech z brzegu w przypadkowej kolejności :)