Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WIOLKA-LOLKA

PYTANKO DLA DOśWIADCZONYCH

Polecane posty

Gość WIOLKA-LOLKA

hej,mam do Was pytanie.Od pol roku nie biore tabletek.nie zabezpieczamy się z chlopakiem.Moje cykle są nieregularne.Ostatni okres miałam 26grudnia i między 29grudnia a 6 stycznia kochalismy się bez zadnego zabezpieczenia do końca.Czy mogę być w ciąży?jakie jest prawdopodobieństwo?kiedy mogę zrobić test kiedy moj cykl jest nieregularny?

\"kochalismy sie bez żadnego zabezpieczenia do konca, czy moge byc w ciąży?\" nie wcale. paradoks tego pytania mnie zabił. test w przypadku spóźniającej sie miesiączki. wtedy jest najbardziej wiarygodny. a skoro Twoje cykle są tak nieregularne to Bóg/Allach/Budda/Shiwa jeden wie kiedy masz owulacje.

jakbyś wiedziała to bys sie nie pytała :P a prawdopodobienstwo jest w pyte duże bo masz nieregularne cykle, a seks był 11 dc o ile dobrze licze wiec dodajmy ze 3-5 dni życia plemników i prosze!

Gość albo jesteś albo nie jesteś
50 na 50

CHCIALABYM ALE TO NIE TAKIE PROSTE:))JAK KTOS CHCE TO NIE MOZE A JAK NIE CHCE TO JEST HEHE

jestem ciekawa czy tym razem sie uda ale czytam wiele wypowiedzi i najlepiej to nie czekac:(

proszę wypowiedzcie sie na ten temat,co sadzicie?juz sie nie moge doczekac czy dostane @ czy nie