Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropla_rosy

Zaczynam walkę o płaski brzuch-kto ze mną??

Polecane posty

Mam 19 lat,duży brzuch jest moim problemem od gimnazjum.Teraz już na poważnie zamierzam się za niego zabrać.Mój obwód w pasie wynosi aż 77 cm(!),muszę stracić co najmniej 10 cm do lata.Mam zamiar codziennie kręcić hula hop i ograniczyć słodycze.Macie jeszcze jakieś pomysły?Przyłączy sie ktoś?

Gość cwicz 8 minute
cwicz 8 minute abs, buns, w ogole wszystkie 8 minute sa super. wszystkie cwiczenia znajdziesz na youtube :-)

Jak morderczy to nie dla mnie,nie cierpię ćwiczyć i nawet do półgodzinnego kręcenia hula hop ciężko mi się zmusić ;) A czy po tych ćwiczeniach spala się tłuszcz?Bo mi nie zależy na umięśnieniu tylko na zrzuceniu sadła,którego mam na brzuchu mnóstwo :(

Gość cwicz 8 minute
przez to ze tworza sie miesnie spalasz tluszz!! ja duzo i szybko chodze, jesli to robie regularnie, to czuje jak skora na brzuchu staje sie coraz ciensza, tj. tluszcz ubywa, a miesnie jedrniejsze :) Tylko wychudzuny brzuch wcale nie jest atrakcyjny. lekko zarysowane miesnie sa sexy

Gość kropelko rosy
jak ci idzie walka z tluszczyskiem

Gość sorajaa
ja tez chce miec ładny brzuch :( mogę sie przyłączyć...

hula hop i słodycze????? eee, to dobre na zapobieganie ... żeby brzyszek nie rósł na zrzucenie najlepsze cwiczenia słyszałaś o A6W????? poszukaj na necie - 6 tygodni regularnych ćwiczen i podobno swietne efekty (potwierdzone przez wiele osob) mi nie udało sie wytrwać (zawsze mialam problemy z systematycznoscią) wiec nie moge potwierdzic ale na wielu stronach sa zdjecia efektów i opinie ludzisków...

Wiosną szybko zrzuciłam brzuch poprzez dietę i skakankę, podobno bieganie jest dobre, a same ćwiczenia wyrabiaja mięśnie i jakoś szybko je rzuciłam. Generalnie najpierw zaczęłam dietę,a potem ćwiczenia. Zrzuciłam 8 kg i dopiero miałam płaski brzuszek.

Wcierałąm też balsam,żeby nie stracioł jędrności, chyba Evelin. Sam balsam nie odchudził.

Hmm,no cóz,u mnie też nienajlepiej z silną wolą,tym bardziej,że każdego wieczoru jestem bardzo zmęczona i na wszystko brakuje mi czasu :( Nie wiem kiedy w końcu się zbiorę żeby zacząć ćwiczyć,bo jak już zacznę to chcę to wreszcie robić regularnie.Jak będę miała chwilę to poszukam jakichś ćw dla siebie,ale raczej będzie to cos mniej forsującego niż 6 weidera.Przekonałam się,że najskuteczniejszym sposobem (i najszybszym) na schudnięcie jest głodówka,ale przez nią straciłam połowę włosów,więc teraz nie mam innego wyjścia jak tylko męczyć się z ćwiczeniami :(

To może spróbuj dietę strukturalną, z powodzeniem ją stosuję, schudłam i wzmocniły się włosy, paznokcie...dawniej też robiłam głodówki, miałam bóle głowy i kiepskie włosy..

Gość w sercu zima i chłód
pomaga 8 minutes na youtube

Ja się dołączam! Od 1 lutego zaczynam chodzić na fitness, tzn wybrałam program z ćwiczeniami na brzuch, a to dlatego, że nie chcę chudnąc tak ogólnie, tylko stracić z 5 cm w pasie ( teraz mam 67)i mam nadzięję że do lata mi się uda:) Vanili poprosze więcej inforamcji o tej diecie.

Ale żeby nie było, już od teraz zaczynam zmieniać nawyki żywieniowe i od jakiegoś czasu kręcę już hula-hopem:)

Gość ja tez dzialam
3 razy w tyg 8minute-abs, buns arms szybkie spacery conamniej 1 raz i ograniczam slodycze, a od srody popielcowej slodyczy-ZERO!!!

Gość kropelko rosy
dzialasz czy nie???

Tak w skrócie - piję 2x smaczne koktajle, jem obiad ale tylko z produktów z listy strukturalnej. dieta tania,łatwa, zdrowa...nie stosowałąm żadnych wspomagaczy, tabletek, dużo ćwiczyłam. :classic_cool:

Gość ja też się przyłanczam do wal

Gość ja też się przyłanczam do was
Dziewczyny mnie też zależy na płaskim brzuchu oraz na tym,żeby pozbyć się z niego tego wstrętnego cellulitu.

Gość ja też się przyłanczam do was
Coś mi się knoci,bo jeszcze nie skończyłam pisać a już mi poszło dwa razy. Vanillli-napisz proszę jakie koktaile pijesz i czy przestrzegasz receptur podanych przez Bernandyna oraz jaką stosujesz diete? Czy to znaczy,że można jeśc posiłki skomponowane z produktów,które mają najwięcej gwiazdek-czyli te są korzystne dla zdrowia? Czy skakanka pomaga na brzuch? Pozdrawiam serdecznie🌼

Gość cwicze od dzis 8 minnute
tak, dolaczam sie do was i zaczynam cwiczyc 8 min , wybiore sobie 3 x 8min tak co drugi dzien. do teego bede spisywala postepy. czyli raz w tygodniu wazenie i mierzenie. kiedys tak robilam i to bylo bobre, bo sie kontrolowalam a po dluzszym czasie widzialam postepy!!!

Witajcie ranne ptaszki! 🌼 Poczytajcie na tej stronie dr, najlepiej kupić książki. Podeślę parę przepisów. Koktajle są pyszne. Nie jem pieczywa, ciastek,cukru,całej chemii typu czipsy,majonezy,keczupy,wedliny... Koktajle robię wg przepisów, ale też komponuję sama zpodanych składników. WZMACNIAJĄCY, UZUPEŁNIAJĄCY WITAMINY I MIKROELEMENTY 1. świeżo wyciśnięty sok pomarańczowy - 250ml 2. pokrojona figa 3. suszona morela (wcześniej namoczona w wodzie lub soku jabłkowym) 4. łyżeczka siemienia lnianego 5. łyżeczka zarodków pszennych 6. łyżeczka drożdży piwnych BIAŁY 200 kcal UZUPEŁNIAJĄCY WAPŃ I MIKROELEMENTY. ZALECANY W OSTEOPOROZIE, DLA ALERGIKÓW I DLA DZIECI 1. mleko ryżowe lub sojowe - 200 ml 2. ½ banana 3. pokrojona figa 4. łyżeczka zarodków pszennych 5. łyżeczka melasy trzcinowej CZEKOLADOWY 200 kcal UZUPEŁNIAJĄCY MAGNEZ, WZMACNIAJĄCY UKŁAD NERWOWY. ZALECENIA: STRES, DEPRESJA, WYTĘŻONY WYSIŁEK UMYSŁOWY 1. mleko sojowe lub ryżowe - 200ml 2. łyżeczka kakao 3. ½ banana 4. łyżeczka płatków migdałowych 5. łyżeczka melasy trzcinowej 6. łyżeczka ziaren słonecznika Na początek kupić; -jogurt naturalny lub mleko sojowe -siemię lniane -słonecznik -morele suszone -figi -zarodki pszenne -banay -pomarańcz -..... Produkty kupicie w -zdrowa żywność i sklep zielarski. Miksujemy i powoli pijemy. Smacznego

Gość bojestemtegowarta
no to ja się przyłaczam ;) wkońcu kiedys trzeba, bo jest tragicznie. na razie postanawiam ograniczyc jedzenie, cwiczyc brzuszki i krecic hula-hop. Kiedys krecilam i bylo nieźle ale oczywiscie przestalam ;/ 3majcie się ;* piszcie jak postepy.!

Gość emilia85
rzuciłam papierosy brałam pigułki anty i.... przyłączam się do was...... brzuch wypada z każdych spodni, a biust ze staników. Ogólny brak mobilizacji!!!! Od marca planuje fitness pomocy!!!!! ;) Pozdrawiam i 3mam kciuki za was laseczki :)