Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Kubek treningowy dla niemowlaka.

Polecane posty

Chodzi mi o kubek, który podaje sie przed kubkiem niekapkiem., czyli od 6-go miesiąca. Czy któras z Was ma taki, jakiej firmy i jak się sprawdza? Dzisiaj w sklepie zauważyłam, nawet nie wiedziałam ,że cos takiego istnieje, produkuja je m.in, firmy Canpol, Nuby,Bebe comfort,Nuk.

Gość mamamamuśkacórki
Polecam butelkę treningową firmy Nip -moja córcia od razu załapała-a był z tym problem. Chyba te wykrzywione uchwyty ją zachęciły. Jeszcze trochę i spróbujemy prawdziwego niekapka.

Gość kubekigi
uważam, że nie jest przesadą dawanie niemowlaczkowi 3 miesięcznemu kubka niekapka. Moje dziecko na widok smoczka dostawało ataku histerii a kubek niekapek zaakceptowała natychmiast. Ma wygodny silikonowy ustnik i sama sobie z niego pije (oczywiście pod moim czujnym okiem). Ja kupiłam taki: http://www.allegro.pl/item378837980_butelka_niekapek_kubus_szeroka_szyjka_275_ml_now.html mam też podobny z Canpol babies ale jest go bardzo ciężko zdobyć tzn. butelka jest standardowa balonik ale ustnik jest taki jak w butelce Kubuś przeźroczysty i mięciutki. Nie udało mi się trafić na takie ustniki nigdzie a w sklepach z dziecięcymi rzeczami robią wielkie oczy:-) Nie wiem, czy jest to model wycofany ze sprzedaży czy o co chodzi ale nawet w sklepie, w którym kubek zakupiłam dziwili się, że takie ustniki są he,he,he:-))) W każdym bądź razie trafiłam na allegro na kubek Kubuś, który ma dokładnie ten ustnik. Moje dziecko innego nie chce a tak jak pisalam wczesniej ten zaakceptowała od razu:-))

Ja mam kubek nie kapek z miękkim ustnikiem z canpola z serii balonik córcia miała nie całe pół roczku jak zaczęła z niego pic teraz już herbatki czy wody z butelki ze smoczkiem nie wypije.

Gość będziesz miała ciezko
filipinka to dokup sobie jeszcze slownik

bujaj się mam prawo robić błędy tak samo jak każdy inny nikt nie jest idealny a Ty nie masz prawa nikogo pouczać no chyba że swoje dzieci

a kto mi zabroni?? ty?? już się boje:D:D:D powiedz jak będziesz lekcje robila z dzieckiem?? no chyba zę ono będzie uczyło ciebie, to rozumiem:D

Jesteś taka zabawna że jak to przeczytałam to z krzesła spadłam.Weź sie czep tramwaju a nie mnie tak.

kobieto wex sie za robotę:p i pamiętaj, myslenie nie boli:D