Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GXR

NUDNY FACET...Czyli jaki?

Polecane posty

Gość jajajekokodżambo
albo małomówny albo ktory gada ciagle o tym co nie interesuje druga osobe , i mimo z widze ze osoba jest znudzona to dalej gada o tym samym

Gość news 2011
Czyli nudny można przez to zrozumieć z waszych wypowiedzi, że nie ma szans u żadnej fajnej dziewczyny? A ja uważam, że rozrywkowe dziewczyny, to puszczalskie szmaty i każdy po pijaku maca taką na imprezach albo same się dają. Wolę nudną, ładną i zarazem rozgarniętą umysłowo. Bo wtedy wiem, że jakościowo jako człowiek, coś ma w głowie a nie siano. Znam wielu ludzi rozrywkowych ale ich IQ nie dorównuje mojemu. Wolę być nudny ale być sobą bez zastanowienia. Nie warto się zmieniać na pokaz,bo to wszystko zdecydowanie jest na pokaz. Świat jest taki fałszywy i zakłamany, że nawet nie warto się tym przejmować. Przewidywalny, nieprzewidywalny... Po co rozgraniczać? Osobiście wolałbym przewidywalną dziewczynę niż nieprzewidywalną, która na przykład mi zaraz zrobi skok w bok z jakimś typem. I co? Będzę szczęśliwy? Oczywiście, że nie. Dlatego pozostawiam tych rozrywkowych i nieprzewidywalnych sobie samym. Żal mi tylko opuszczonych później kobiet, samotnie wychowujących dziecko lub dzieci. Bo najczęście rozrywkowy facet jest pozerem i gra, by zatuszować swoje defekty na przykład posiadając krzywy ryj lub gorzej. W każdym bądź razie służy to po to, by ukryć minusy, które bez specyficznego zachowania będą bardzo rzucały się w oczy. Ludziska! Przede wszystkim nie naśladujcie innych. To głupota i szkoda życia na grę aktorską. Inni są od tego. Szanujący się czowiek nie będzie ubolewał nad faktem bycia nudnym czy coś w tym stylu. Jeszcze zależy kto ocenia.

Aaaaa mam małe pytanie do młodych Pań. Czy spotkania w gronie kumpelskim z piwkiem i ogniskiem, oczywiście z umiarem mogłyby zastąpić dyskoteke? Czy jakiś fajny animowany film, lub też s-f w stylu Avatara w kinie na 3D nie byłby dla nich zbyt nudny? Czy rozmowy o wszystkim i o niczym do bladego świtu ( o ile oczywiście owa panna również była w stanie rozpocząć jakiś temat) znalazłyby uznanie u przeciętnej panienki? Dodam że tańczyć przy tym co teraz grają nie lubię, więc dysko co się błysko i tektura na zderzaku u mnie odpada.

Gość jakis głupek
zakompleksiony niechętny do przejmowania inicjatywy niespontaniczny zbytnio wygodnicki cały dzień przesiadujący przed kompem! bez poczucia humoru

Gość jakis głupek
i nie dający się namówić na nic nowego

Gość Cesarzowa X
Dla jednej nudny dla drugiej idelany... ważne aby sie ludzie dobrze razem czuli :)

Gość hbdvk lm,.
nudny facet to taki jak **cream**

Ja jestem nudny z braku kasy. Jakby mnie było stać, to bym miał ciekawe pasje. A tak - lipa.

masz racje to widac na kafe brawo naprawde jestes inteligentny" cream czy naprawdę chcesz bym poszukał twoich jakże pięknych tematów z przeszłości o tym jaki to ty jestes poszkodowany bo jesteś : chudy wysoki i zapadnietą klatą czy mam odgrzebac tematy na których żalisz sie że żadna laska cie nie chce , czy w koncu mam odgrzebac temat o tym jak to zakładałes tematy dla tych co sie nie podobają :) ? a teraz logicznie Jak ktoś może byc ciekawy zakładając taki temat jak poniżej ? zastanów sie,pomyśl i odpowiedz sam sobie czy jesteś ciekawym facetem? poniżej twoje CV ciekawosci :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4739797

Gość hbdvk lm,.
**cream** czyli zycie realne masz kwitnace do pozazdroszczenia a tu wchodzisz tylko po to aby zrelaksowac sie, wypoczac po bogatym i wyczerpujacym dniu :D

ale ja sie nie podobam z wyglądu więc reszta sie nie liczy" więc o tym mówię :) nie ma interesujących facetów bez pozytywnej samooceny a co za tym idzie skoro sam sie sobie nie podobasz nie możesz byc ciekawym facetem analogicznie jestes więc nudny czy to takie trudne do zrozumienia?

Jak jest brzydki to mu dobra samoocena nic nie da. Nikt jeszcze od tego nie wyładniał.

ja sie sam sobie podobam ale to nie znaczy ze innym sie bede podobał to tak nie działa a samoocena ma małe znaczenie bo mozna miec wysoką ale mimo to sie nie podobac

ja sie sam sobie podobam ale to nie znaczy ze innym sie bede podobał to tak nie działa a samoocena ma małe znaczenie bo mozna miec wysoką ale mimo to sie nie podobac" naprawde jestes naiwny:) cream to o czym piszę to tylko wstęp do tego by uznac cie mameja bo aż mi sie nie chce pisac o twoim charakterze i jakże wspaniałej "osobowości" którą przez kilka lat można tutaj śledzić bo to chyba nie ma sensu cream z zasady atrakcyjni ludzie którzy maja wysoka samoocene przyciągaja do siebie równie atrakcyjne osoby nieatrakcyjne i totalnie "flegmiarskie" jak ty przyciagają do siebie podobne "flegmy" a nawet jak takiej "flegmie" uda sie zainteresowac drugą jakas fajna osobę jakimś cudem to i tak długo to nie potrwa bo zaraz wyjdzie na jaw twój charakter zaczniesz pierdolić jaki to ty jesteś nieszczesliwy i nie ładny i czar prysnie ... laska cię oleje i stwierdzi na koniec że jestes nudny

nieatrakcyjne i totalnie "flegmiarskie" jak ty przyciagają do siebie podobne "flegmy" Błąd w rozumowaniu: takie osoby nie przyciągają nikogo.

Gość hbdvk lm,.
*cream* z ciebie nuda, flejowatosc, pizdowatosc bije nawet przez monitor

Błąd w rozumowaniu: takie osoby nie przyciągają nikogo." widisz korjon jak ci to powiedzieć? cream jest prawiczkiem i świetnie łapie kontakt tutaj na forum z innymi prawiczkami :P kumasz?

to nie tak jak myslisz i sie mylisz bo jest różnie ale kluczem jest atrakcyjnosc fizyczna

Czy ja wiem czy tak świetnie? Ja tam nie mam z nim jakiegos szczególnie dobrego kontaktu. Ot czasem kilka zdań zamienimy, jak to zwykle na forum bywa.

Gość facet nie gada nonstop
o kosmetykach :classic_cool: więc nudny facet to nie nudna kobieta z pindolem

to nie tak jak myslisz i sie mylisz bo jest różnie ale kluczem jest atrakcyjnosc fizyczna" cream na samym poczatku poźniej gdy pierwsze wrażenie opadnie kobieta będzie potrzebowała z tobą rozmów same "bice" nie wystarcza do zainteresowania sobą kobiety zreszta o czym ja z toba gadam ty ani "biców" ani w "głowie" nic nie masz :)

to nie tak jak myslisz i sie mylisz bo jest różnie ale kluczem jest atrakcyjnosc fizyczna" cream na samym poczatku poźniej gdy pierwsze wrażenie opadnie kobieta będzie potrzebowała z tobą rozmów same "bice" nie wystarcza do zainteresowania sobą kobiety zreszta o czym ja z toba gadam ty ani "biców" ani w "głowie" nic nie masz :)

Gość Ropucha wstręciucha
Przecież nuda jest cechą człowieka i dotyczy charakteru, zachowania. Po co wymieniać jakiś brak wykształcenia czy pracę biurową - to mogą być tylko efekty bycia nudnym albo czegoś innego. Brak wykształcenia może wynikać choćby z wieku :) Poza tym 'nudny' to nudny - jak autor potrzebuje synonimów nudy, to niech sobie zajrzy do słownika synonimów ;) Drodzy panowie, po co się spierać? Myślicie, że w ten sposób zabłyśniecie przed kobietami - oczerniając innych samców? To niezbyt dobry sposób ;)

to powiedz panie mądry jak powiedzmy przeciętny facet moze sie wykazac czy jest ciekawy czy nudny jak nie dostanie szansy na to bo nie podoba sie z wyglądu??