Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GXR

NUDNY FACET...Czyli jaki?

Polecane posty

Gość GXR

No właśnie , jaki to facet według Was ?? :)

Gość gfds
taki ktorego traktujesz jako zabawke , a facet to nie zabawka , ktora sie znudzi i odstawi w kąt.

Mysle, ze tu nie tylko o facetow chodzi, ale o kobiety rowniez. Nudny człowiek to taki, który niczym się nie interesuje, zawsze jest przewidywalny i nie ma żadnych pasji, czegoś co by go pochłonęło bez reszty. Ja osobiście lubię facetów stanowczych, pewnych siebie... Człowiek nudny to człowiek bezbarwny, monotonny... :)

Dla mnie nudny facet, to taki, który: nie ma swoich zainteresowań, jest niewykształcony, nie da się z nim porozmawiać, bo nie wie, o czym, albo nie umie rozmawiać, zawsze przytakuje, zawsze czeka aż to kobieta wyjdzie z inicjatywą, jest szpanerem, mówi ciągle o tym samym, mimo że mnie to nie interesuje i mówię, ze mam dość jakiegoś tematu, przez całe życie robi coś, co nie sprawia mu radości, ma beznadziejnie nudną i monotonną pracę, nie umie sam ze sobą spędzać wolnego czasu, jest pedantem, śpi całymi dniami, jest przewidywalny na każdym kroku,. korzysta z prymitywnych rozrywek. Tak wstępnie to by było na tule:classic_cool:

Gość gfds
ładne powiedziane , ale fałszywe. CZlowiek nudny , to taki ktory nie jest clownem.

Gość kumpel z wojska
'deska' , oczywiście jesteś zawsze zadowolona z siebie i chodzącym ideałem w stroju Księżniczki ?

Gość lllolll
bez pasji energii siedzacy przed tv

ja 🖐️ - bez zainteresowań specjalnych, - bez pasji/hobby, - bez perspektyw, - bez znajomych, - nie chodzi na imprezy, - nie tańczy, - nieśmiały, - nic nie przeżył, - unika ryzyka, - ma od zawsze szare monotonne życie, - itd... jestem pewnie kwintesencją nudnego faceta

Gość kobiety sa dopiero nudne
i tez nie maja o czym gadac

to facet bez pomysłów, bez inicjatywy, bez poczucia humoru, bez zainteresowań, bądź pasji, mało ruchliwy :-D

Gość vsasqqqqqqqqqqq
nudny nie zawsze nie ma pasji bo moj mial ale interesowal sie tylko soba i wkolo robil to samo-rano wstal papieros kawa komputeri wkolo to samo-nic nie zaproponowal -najlepiej by w chacie siedzial nawet glupi spacer to mu sie nie chcialo to co ja mialam z nim robic?

Gość Anna Bella
JEGO PASJA JEST SEKS! I TYLKO BY SIEDZIAŁ Z BABAMI NA IMPRZECAH LUB NA GG I ICH ADOROWAŁ, MACAŁ I SEKSIŁ SIE

Gość vsasqqqqqqqqqqq
wlasnie ma pomysl na siebie a w zwiazku jest mega nudny bo nic nie daje

kolorowa37 a łatwo coś zrobić mając takie wspaniałe cech... szczególnie nieśmiałość + brak doświadczeń życiowych? "wiecznie narzeka a nic nie robi" a "- itd..." :P

a ja wygrałem --- nie masz doswiadczen bo nic nie robisz, bo boisz się ryzyka

Nudny facet to taki, który przychodzi z pracy, siada przed telewizorem i ie rusza się aż do pójścia do kąpieli, a potem do spania.

Gość Anna Bella
nudny to taki co z każdą koleżanką sypia a potem sie z nią koleguje.. apotem znów sypia..i tak w koło macieja:O

Może warto rozgraniczyć nudnych (bez względu na płeć) wewnętrznie i zewnętrznie. Ktoś nieśmiały, nieumiejący być duszą towarzystwa może byc fascynującym człowiekiem wewnątrz, tylko wymaga dotarcia do siebie. Albo chociażby zarażenia przez innych kjakąś pasją, której poświęci się bez reszty i przez to rozkwitnie wśród innych. Kto odkryje taki wewnętrzny skarb - będzie miał swoje życiowe jajko - niespodziankę.

\"nie masz doswiadczen bo nic nie robisz, bo boisz się ryzyka\" no 🖐️ ale teraz jak jestem stary :D, to już kaplica... bo żeby coś komuś zaoferować to trzeba mieć doświadczenia, najlepiej jakieś z całego życia

Gość Anna Bella
NUDNY TO TAKI CO SIEDZI JAK MYSZA I SLUCHA ZANJOMYCH! I EKS KOCHANKI CO SA FAŁSZYWE! TO JEST NUDNY DUPEK CUBE1

ja chyba jestem przykładem nudnego faceta :O ale na szczęście taki jestem tylko na kafe ;)

Gość victor-ia
nie ma swoich zainteresowań, zawsze przytakuje, zawsze czeka aż to kobieta wyjdzie z inicjatywą, mówi ciągle o tym samym, mimo że mnie to nie interesuje i mówię, ze mam dość jakiegoś tematu, przez całe życie robi coś, co nie sprawia mu radości, ma beznadziejnie nudną i monotonną pracę, jest pedantem, jest przewidywalny na każdym kroku,. O - mj byly wypisz wymaluj I dlatego BYLY 🖐️