Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaaaaaas

Jak długo masz juz tipsy?

Polecane posty

Gość ciekawskaaaaaas

noszę sie z zamiarem załozenia, więc mam pytanka - jakie? (żel, akryl) -jak często uzupełniasz / zmieniasz całe? - od jak dawna masz juz tipsy? wszytskim, stokrotne dzieki :)

Gość ja tez chce sie dowiedziec
ktoś jeszcze?

Gość to straszneeeeeee....eeeee
jednak nie którzy noszą.... czy ktoś nosi dłuzej niż "raz"??

Gość ttttttttttaaaaakkkkk
Od roku z przerwami i trzymają się zawsze ponad miesiąc.

Moja kuzynka nosi już 8 lat :(( . I swoich paznokcie już po prostu nie ma. :(( Tylko takie cieniutkie błonki!Nie może już nie mieć tipsów,bo po prostu nie ma paznokci,każde uderzenie czy coś to dla niej okropny ból.Teraz bardzo żałuje,że je zrobiła pierwszy raz. Nie poleca nikomu.

ja tez zaluje:o dzisiaj wlasnie spilowalam dod konca zele ktore zalozylam przed swietami..... plytka jest miekka i ciensza:o kupilam odzywke sally hansen ale zdaje sobie sprawe ze bede musiala poczekac az plytka cala odrosnie

Gość new-version
Ja po akrylach czekałam chyba z 6 miesięcy na mocne, swoje naturalne paznokcie! Uważam, że to była głupota bo kształt paznokci mam ładny ale jak się jeden złamał to reszt spiłowałam i zapragnęłam długich sztucznych. Nierówną płytkę będę miała jeszcze jakieś pół roku, ale są o 100 razy ładniejsze niż 4 miesiące temu! Jeśli ma się małe, poobgryzane to jestem w stanie zrozumieć, że chce mieć się ładnie wyglądające paznokcie, ale jeśli masz możliwość "podchodowania" swoich to zaczekaj. A jeśli na prawdę uprzesz się na te tipsy to błagam nie oszczędzaj na nich bo ja zrobiłam za 40 zł, ale jak wyglądały i jakie spustoszenia po nich zostało to inna sprawa. Oczywiście za 40 zł można mieć też pięknie zrobione tipsy, ale w ciemno nie idź bo można się sparzyć!

Gość Jarek-84
tipsy są dla zdzir 🖐️

Jaruśś nie obrazaj mnie :P Ja nosze żele, oczywiście nie takie dlugie jak Doda itp. Mam delikatny french ze zrebrnymi ozdobami :) Noszę ... hmm z przerwami okolo roku. Po sylwestrze zdjęłam aby odbudować plytkę paznokcia. owszem byla cienka ale po okolo tygodniowej kuracji odzywką za 4 zlote z rossmana wrocily do dawnej formy :)

Gość ciekawskaaaaaaaaas
ja mam bardzo ladny kształt paznokci, miałam długie, nawet wszyscy pytali czy to tipsy ;), ale nie dawno wszystkie sie połamały :( noszę sie z zamiarem załozenia tipsów, dziś byłam pytałam średnio 75zł, pani mnie zdziwiła, bo gdy zapytałam o cenę uzupełnienia, powiedziała, że raczej sie nie uzupełnia, tylko po miesiącu zmienia na nowe :o .... chciałabym mieć długie, ładnie ozdobione paznokcie, ale boję sie je zniszczyć.... kiedys sama kleiłam sztuczne, aż dostałam jakiejś choroby, też długo trwało zanim doprowadziłam je do normalnosci... czy ktoś ma miłe wspomnienia? :)