Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorkaa

polishdating.com-dziwna sprawa

Polecane posty

Gość obserwatorkaa

w sumie to nie wiem po co mam tam profil,chyba z nudow.z nikim sie jeszcze nie spotkalam,ale z paroma osobnikami czatowalam sobie ot tak dla zabicia czasu.otoz zadziwiajacym jest fakt,ze wiekszosc wiadomosci,buziakow i calusow przesylaja mi....no wlasnie obcokrajowcy w wiekszosci anglicy, ktorych przeciez jest zdecydowanie mniej zalogowanych na tej stronie niz naszych kochanych mezczyzn.nie wydaje wam sie to dziwne???

Gość obserwatorkaa
ach no tak zapomnialam,ze tam same latwe kurwy siedza :O

a spojrzałaś na adres strony :D jak myślisz po co ona jest? sugeruje, że dla obcokrajowców chcących wyrwać polkę... tak jak są podobne zza wschodniej granicy gdzie księżniczki poszukują ustawionego królewicza z UE ;) tak zakładam po adresie bo na serwis nie wchodziłem :D

Gość nie tylko anglicy
ja dzieki tej stronie poznalam obecnego faceta, jestesmy juz razem rok czasu i mam nadzieje, ze tak juz pozostanie na zawsze:-)

Gość obserwatorkaa
no prosze,takie komentarze a ktos tam swoja polowke poznal wstydzcie sie ludzie :O

Gość nie tylko anglicy
jest miły i bogaty po każdym sexie zostawia mi 200 zł, a jak dobrze obciagnę z połykiem to i z 20 zeta jeszcze dorzuci, taka jestem szczęśliwa. a ludzie mówią że marokańczycy to nie sa mili ludzie

Gość brl
Dla mnie dziwne jest to na tej stronie, ze zaczalem dostawac mase buziakow zaraz jak tylko zalozylem sobie konto premium...