Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaraja

jak znaleźć przyjaciółkę

Polecane posty

Gość makaraja

w swoim miescie i znajomych. Nie mam ostanio i chcialabym to zmienic.

wiesz, to tak nie działa. Kiedyś - bardzo dawno temu, tez szukalam na sile, a ona była bardzo blisko, okazała sie osobą, której nigdy nie lubiłam. Znajdziesz ją na pewno - jeśli będziesz sobą, wiesz?

Gość eeee tam
przyjaciolka to wcale nie jest taki dobry wynalazek.jest bardzo niewiele osob ktore maja prawdziwych przyjaciol.ja juz mam dosc swoich falyszywych znajomych.po co ci ktos kto bedzie ci mowil jak ladnie wygladasz,a za twoimi plecakami obrabial ci tylek albo ktos to bedzie czul miete do twojego faceta albo robil krzywe miny kiedy lepiej ci sie powodzi w zyciu,pracy czy nawet kiedy lepiej sie ubierzesz na impreze.kup sobie psa.to jest przyjaciel

Gość znowu księżniczkaxD
nie zgadzam sie! Ja mam tylko jedna prawdziwa przyjaciolke, a reszta to tylko z nazwy. i wiesz co? Zycie bym za nia oddala!

Gość makaraja
mam 39 lat i tak sie zlozylo, ze jeszcze nie wyszlam za maz. Ale tym to akurat sie nie przejmuje az tak bardzo. Napisalam, ze chcialabym znalezc przyjaciolke, bo nie mam ani przyjaciolki, ani blizszych znajomych, z ktorymi, albo do ktorych moglabym pojsc. Moje towarzystwo z oimi zainteresowaniami nie wystarcza mi az tak bardzo, zebym nie czula braku innych ludzi. Dlatego szukam.

Gość czema na smutna prawde
w tym wieku chyba trudno znalesc przyjaciolke. A jaki masz znak zodiaku? Powiedz, to Ci cos opowiem

Gość makaraja
ryby.

Gość makaraja
Przepraszam, ale odczytam i odpowiem jutro. Zycze wszystkim milych senków czesc pa pa

Gość makaraja
szkoda, ze jednak nic nie napisalas o tych rybach.

Gość ndjcknalcn
hej:) a skąd jesteś?:)

Gość makaraja
z dolnosląskiego a Ty?

Gość makaraja
Pinacolada30+ no włąsnie ;) mialam wydawalo mi sie przyjaciółke w moim wieku w sumie pare lat ale okazala sie byc interesowna i naturalnie sie zakonczyla.

wydaje mi sie ze najwazniejsze jest ' nadawac na tych samych falach ' a na to sklada sie wiele czynnikow dlatego nie jest latwo znalezc kogos kto umie sluchac , dochowuje tajemnicy , jest bezinteresowny i ma podobne poczucie humoru Wiek nie ma tu zadnego znaczenia.

Gość makaraja
to prawda, moze powinnam napisac szukam nowych znajomych, a czy potem ujawni sie jakas przyjaźn o czas pokaze. Nasza przyjaźń niby taka byla, spełniala te podstawowe zasady, ale kiedy moja przyjaciolka postanowila wyjsc za maz to odstawila mnie tak jakby z dnia na dzien na boczny tor i nawet nie zaprosila na slub, a nie bylysmy skonfliktowane czy cokolwiek w tym stylu.

Gość makaraja
nadal szukam

Gość ciocia mania
idz do kiosku tam ją znajdziesz dziś wyszedł nowy numer przyjaciółki

Gość przyjaciolkaa
wejdz na GUMTREE w przyjaciele tam sie ogłos albo poszukaj,jest bardzo dużo osób w podobnej sytuacji

Gość makaraja
Dzekuje Przyjaciolkaa sprobuje tam

Gość Joletka
Hej. Ja też szukam przyjazni.Mam 35 lat. Może się nadam chociaż do rozmowy tutaj...

Gość makaraja
Joletka fajnie, a skad jestes?

Gość reaktywacja tez szukam
przyjaźni

Gość gośćnel
Bardzo fajny artykuł – dużo o tym jak znaleźć przyjaciół tu jakzarabiacjakoszczedzac.blogspot

Gość evka33555
Hej :-) Ogólnie to jestem szczęśliwą osobą,ale mam parę historii z byłymi już "przyjaciółkami. Jestem jedynaczką,ale gdybym mogła chciałabym to zmienić. Dlatego mam nadzieję, że jeszcze kiedyś spotkam tą drugą połówkę, ale płci żeńskiej. Sprostuję, że mam partnera i bardzo udany związek. Tylko czasami brakuje mi tej pozytywnej " wariatki "z którą pójdę na kawę czy herbatę, pójdziemy gdzieś na zakupy czy do parku na spacer, czy na basen, pośmiejemy się,pogadamy jak to się gada w babskim towarzystwie,będziemy się mogły powspierać :-)