Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bad angell yahh

RATUNKU! MÓJ FACET JEST PODRYWACZEM!

Polecane posty

Gość bad angell yahh

Nie moge patrzec gdy wgapia sie w inne laski jak w obrazki. jeszcze bezczelnie z nimi migdali, mysli oczywiscie, ze ja tego nie widze itp. Kocha mnie, wiem to i wiem ze lubie kobietki. Ale skoro jest ze mna to do czegos zobowiazuje! Ja chyba zaczne robic to samo, wdzieczyc sie do facetów, ale co to wtedy bedzie za chory zwiazek?!:(:( jestem załamana, kocham go pomimo....:(:(

Gość gerfrend
Załóż mini i usmiechaj sie do jego konkurentów:)bedie wtedy patrzyl tylko na ciebie i nie w glowie mu beda inne bo bedzie wsciekly:)

Gość bad angell yahh
Play27 mozna. Widzisz, wielbi mnie, kiedy jestesmy sami niema problemu, al ja sie zawsze obawiam, ze mnie zdradzi i nienawidze gdy gapi sie na tylki innych lasek, grrrr...

a nie prosciej byloby z nim porozawiac? powiedz mu ze jego zachowanie cie rani i zeby przestal, jezeli cie kocha to zrozumie twoje argumenty i po sprawie

Prawda jest bolesna ale jeżeli naprawdę kocha to nie zwraca uwagi na inne kobiety...mam tak od 6 lat

Gość bad angell yahh
ale skoro to jest czesc jego natury? On tak robil od gimnazjum, czy moge wjakikolwiek sposób to zmienić? Che tego bardzo mocno!

Gość Gdansk38
Niektorzy faceci tak maja i co by nie robic to jest to od nich silniejsze,ale to nie znaczy ze Cie nie kocha.

a rozmawialas z nim na ten temat? powiedzialas mu ze tego nie lubisz i jest ci przykro?!?

...Nie moge patrzec gdy wgapia sie w inne laski jak w obrazki. jeszcze bezczelnie z nimi migdali, mysli oczywiscie, ze ja tego nie widze itp... ...nienawidze gdy gapi sie na tylki innych lasek, grrrr... ...On tak robil od gimnazjum, czy moge wjakikolwiek sposób to zmienić? ... albo ty sobie wkręcasz albo coś jest nie tak...to tylko moje zdanie,taką znam miłość

Gość bad angell yahh
"Niektorzy faceci tak maja i co by nie robic to jest to od nich silniejsze,ale to nie znaczy ze Cie nie kocha." własnie czuje ze trafiles w sam srodek! Czuje ze mnei kocha, ale ogromnie mnie bola jego slodkie teksty do jakiejs laski na imprezie. Wtedy zwykle strzelam focha i robie to samo, on preprasza i obiecuje, ze nigdy wiecej. Nigdy....do nastepnego razu. Gadałam, gościnko, gadałam. On to wie, moze i sie stara ale chyba za słabo!

gościnka dobrze radzi,mnie trochę poniosło,najpierw z nim porozmawiaj...powodzenia:)

Gość bad angell yahh
Gadałam kochani, ale mi sie wydaje, ze on to robi mechanicznie.... A to chyba jeszcze gorzej:(

Gość peirwsza corka
ja bym na twoim miejscu zerwala z nim na powiedzmy tydzien - i zobaczyla jak bedzie

Gość kamileK22
to chyba nie jest dobry pomysl wiem po sobie on nie bedzie wiedzial za co pomysli ze gonie kochasz i poszuka innej

Gość bad angell yahh
:(

Gość peirwsza corka
dasz rade;*

Gość a ja powiem...........
no to już wiesz, że będziesz mieć z nim tak całe życie. Faceci się w tej kwestii nie zmieniają. To nie kwestia siły uczucia do Ciebie. On to robi mechanicznie, ma taka potrzebę. I będzie tak robił nawet jak będzie zbrzybiałym staruszkiem. Więc się zastanów czy chcesz z kims takim spędzić życie.

KAŻDY facet patrzy na inne kobiety i KAŻDA kobieta patrzy na innych facetów. Nie mówię tu o ślinieniu się na czyjś widok, bo ślinić powinno się na partnera, ale zwykłe patzrenie na płeć przeciwną to jest naturalna, ludzka rzecz. Chore byłoby gdybyście widzieli tlyko i wyłącznie siebie. Jesli jednak facet nie poprzestaje na patrzeniu, tlyko zagaduje, flirtuje, obmacuje to już Twój wybór czy chcesz by z takim bawidamkiem :) Ale skoro on jst po gimnazjum to jak na mój gust facet jest jeszcze młody i chce sobei po prostu pobawic się i pobzykać :P

Gość Majulkaa
Wiesz, jak dl mnie to nie ma sensu. Ty sie kiedysz załamiesz i bedziesz przez niego cierpiec, a tak być nie powinno. Olej system:)

Gość Angelika29
Fuj!Faceci sa obrzydl;iwi pod tym względem!

Gość moje skromne meskie zdanie
On Cie kocha dziecinko. Nie jego wina, ze taki juz sie urodzil ze lubi poflirtowac z innaale to raczej przelot. Po co? Skoro mu sie podobasz zawsze wie ze do Cieie moze wrocic. A to ze wzbudzasz w nim zazdrosc to cudownie! Taki sposob moim skromnym zdaniem jest najlepszy! A i całuj go namietnie!

Gość bad angell yahh
Jasne! Juz mnie rwie całowac o namietnie w srodku hipermrketu i to jeszcze gdy nie zasłuzyl:P

Gość jazgotka
przerabana sprawa

Gość olenka55
rzuc go na próg! Powiedz albo ja albo reszta swiata. Powiedz to po seksie xD

Gość
olenka55 => odpowiedź jest prosta: reszta świata :P

Gość olenka55
Widac ze ciebie Apostole Nienawisci nikt nie kocha mocno. współczuje:)

Gość vickyY___
mam podobnie ze swoim facetem, nie wiem, jak reagować, bo on zawsze twierdzi, że jestem nienormalna, nawet gdy zobaczę zdjęcia z imprezy na których kogoś obejmuje

Gość bad angell yahh
Vicy i co z tym robisz/zrobisz?