Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UwielbiachCiemnychOczek

Czy Jest Cos Piekniejszego Od Dziewczecia Ciemnookiego!!!

Polecane posty

Gość Zaklinacz Warginy
Znam takia jedna z wieeeelkiiiimi cieeeemnyyyyymiii OCZKAMI Jest Boska i strasznie erotyczna sliczna i sympatyczna, wesola i zawraca w glowach wszystkim facetom dookola

Gość LuzkowyHuligan
dziewczyny co maja ciemne oczy sa bardziej tajemnicze nizeli jasno okie, z tym ze jasno okich jest duzo mniej w swiecie

a ja widziałam u takiej jednej 28 latki oczy tak niesamowisie niebieski że spytałam ją ile kosztowały soczewki a ona na to że nie nosi a to jej prawdziwy kolor oczu, a i tak niesmowicie ją odmładzały że wyglądała na jakieś 23 lata. takie oczy są cudowne!!!!

Gość Zwykly Menn
Ja sie kocham w zielonych oczach, mazeniem moim jest szcupla zgrabna dlugowlosa ruda z zielonymi oczkami

Gość oczy czarne życie marne
oczy niebieskie życie pieskie oczy zielone życie szalone

Oczywiście oczy przechowuję w formalinie, żeby się nie psuły.

Gość a dużo ich
już wydłubałeś?

nie mogę zdradzić bo to chyba niezgodne z prawem ...

Powiem tak: już kilka dziewcząt bez psa przewodnika daleko nie zajdzie ...

Gość niebieskOOka niunia
dobrze że kolekcjonujesz tylko czarne :)

Za niebieskimi mój znajomy przepada, dam mu znać jak coś

Gość a zezowata królową
:D

Gość Camorra
a jeszcze lepsze na podłodze i pod ścianą :P

Gość extravvagunze
ja mam ciemno brazowe oczy i fakt nie zamienilabym ich na inne.

Gość Czarnooki
Moja zona ma oczy jak wegiel, i cholera ma jak sie teraz dowiedzialem Turecka urode, wstyd gdzies za geanice z nia wyjechac pomimo ze jest piekna a o wyjezdzie do niemiec to moge zapomniec, taaaaam to turkow niecierpia, :(

Gość Douglas123
i tu masz racje, i ja sie kochalemkiedys wpieknej czarnowlosej i czarnookiej dziewczynie , byla w moich oczach najpiekniejsza jaka znalem do dzisiaj niepoznalem ladniejszej, ale nam sie nieulozylo ja bylem zbyt rozrywany przez dziewczyny:) , z czasem sie ciesz troche ze smutkiem ze niepobralismy sie bo ja czesto jezdze na Berlin Hamburg i Hanover a tam wszedzie pelno tureckiego barachla znienawidzonego przez tubylcow i teraz to i przezemnie jak mi auto zdewastowali bo zaparkowalem w takiej jednej tureckiej dzielnicy w Hamburgu-ilhelmsburgu, mowie wam jak na jakiejs wsi muzulmanskiej szok!!! Ale to niezmienia ze ona jest do dzisiaj dnia najsliczniejsza jaka znalem:)

Gość Z.W.
Niema nic piekniejszego jak wieeeeelkieee cieeeeemneeee OOOoooczyyyy:)

Gość ... jest problemmm
ja sama mam ciemna karnacje, ciemne oczy i długie (tzn takie do połowy pleców) czarne włosy... w pl (pewnie to glupio zabrzmi, ze chce sie pochwalaic... :/) uwazana jestem za bardzo ladna kobiete... kilka osob pow mi ze sie naprawde wyrozniam od reszty... moj typ urody porownywano bo brazylijek czy dzw z portugalii.. ale... jak np bylam w hanowerze- to byla tragdeia wszyscy chcieli mnie zabic wzrokiem (i zeby je bylo to wcale nie bylo przyjazne spojzenie... ;/) w uk bylo troszke lepiej bo tam jest straszna rownosc etniczna... chyba najlepiej czulam sie w francji... tam mnostwo jest kobiet mojej urody wiec nie zwracano na mnie uwagi ... taaaaaa... i wcale nie sciemniam ze bylam w tych krajach... jestem przedstwaicielem firmy hadlowej i maja filie na calej europie...

Gość ZaklinaczW
niooooo , widzialem i jest na co popatrzec , jest piekna, jednorazowa, wspaniala , ciekawe ale jaka jest naprawde w Realnym Zyciu hihihi:)

Gość U.C.O.
Wszystkie Ciemne oczka sa sliczna jak na mnie patrza :) hihihi

Gość StaryPierdziel
Tak poczytalem te wszystkie wasze wypociny i tez mi sie zdaje ze takie cimne - czarne oczeta moga facetowi w glowie zawrocic

Gość StaryPierdziel
Ja tez sie kiedys kochale, w czarnowlosych i czarnookich dziewczynach , ale teraz jak mieszkam w Berlinie niedaleko Neu Koln to taka dzielnic gdzie same turki mieszkaja i na drodze dzien w dzien ich musze ogladac to musze szczeze powiedziec ze gust moj sie zmienil a ja stalem sie potrochu rasista a nigdy wczesniej niebylem , ale jak byscie z nimi pomieszkali i ich troche bardziej poznali , nie tak jak na urlopie tylko tak nacalego to by sie i wam w kieszeni noz otwieralna ich widok i zaczlibyscie sie rozgladac za dziewczynami jasniejszego koloru wlosow i oczek :) Mysle ze to rozumiecie;) ale jak jestem w PL to podrywam na roznych baletach prawie tylko ciemnookie i ciemnowlose dziewczyny hihihi