Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boni666 999

kosty na tyłku

Polecane posty

Gość boni666 999

ten topic był juz ale nie moge go znależć. otoż pordzcie mi co moge jeszcze zrobic aby pozbyc sie tego cholerstawa. Dbam o higiene, zrezygnowałam z kąpieli na rzecz prysznica, uzywam łagodnych zeli pod prysznic, nosze tylko bawełniana bieliznę, ostatnio zaczełam smarowac tylek kremam dla niemowlat i po 2 dniach znow mi 3 krostki wyskoczyły, czerwone i bolace. Myslałam ze to od zmian hormonalnych ale biorę tabletki anty i w sumie zero poprawy. uzywałam tez banzacne, i jakis masci antybiotykowych ale to raczej miejscowo. moj problem polega na tym ze nie wiem jak zapobiec, z leczeniem daje sobie jakos rade...moze ktos mi pomoze? macie jakies pomysły? zastanawiam sie nad mydłem siarkowym lub protexem co o tym myslicie?

Gość boni666 999
tam w temacie powinno byc krosty na tyłku. wydaje mi sie ze tylko ja mam ten problem. na wielu zdjeciach czy pokazach mody modelki w bieliznie nie maja natylku zadnego zaczerwienienia sa idealne. moja mama i brat tez nie maja tam nic tylko ja - nie wiem czemu...czy to moze miec zwiazek z jedzeniem ale jaki?

Gość milusiaaaaaaa
Ja sie pozbyłam tego paskudstwa :-) Ale nie wiem czy o takie krostki ci chodzi. W każym razie zaczęłam dwa razy dzienni emasować pośladki,wieczorem kremem dla dzieciaków Bambino,co drugi dzień robie im porządny peeling,kawowy najlepiej :-) I w sumie tyle. A balsamów różnych używam,ostatnio czerwony albo żółty Garniera.

Gość No coż
No ale Ty nie jestes modelka,dlatego nie masz sie co przejmowac,te modelki które maja krosty na tyłku nie pokazuja tyłków:)to raczej normalne:)a Ty tez nie musisz pokazywac pupy:):D