Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cavecam

Nie umiem zamieszkać z dziewczyną !

Polecane posty

Gość poranianka
ale jakos wy sie sluchacie szantazystek emocjonalych jak alkowe. Facet dzidzieje jakzaczyna zatracac siebie tylko daje sie urabiac tym co wokol kolesiom i panienkom na noc. Wtedy bedzie go stac ale na wchodzoca na rynek mnediow małolate:) co za sex wie ze sporo dzieki niemu dostanie

dobrze facet myœli a co poniektóre wpisy to oczywiscie obrzucanie błotem, co częste na kafeterii :P :P po co ma kredyt brac na 20-30 lat i sie stresowac potem jak robote straci? moze niech ona wezmie kredyt jak taka mšdra i chce zamieszkać :P

Gość sterowanie cyfrowe
ale dlaczego nie mamy być wygodni??? w imię czego??? miłości??? miłości ktora sie opiera na schemacie: kochamy sie i teraz bedziemy mieli slub i wspolne zycie gdy często po prostu nie mamy na to ochoty a tą ochote sie nam wmawia szantazujac uczuciami ktore de facto nic nie znacza bo są jedynie pragnieniem stabilizacji ja mieszkam sam sam sobie wszystko robię kochanka jest dochodząca kota nie mam prawo jazdy mam konto też

Gość poranianka
Nie musiałas rozumiec bo nie do ciebie pisana:P A gcie bedzie sobie prac sam zawsze i wszedzie:) Ja bede prac, a on w tych gaach bedzie u majek, alek i magd..:O niehc one piora:P

Gość poranianka
prawo jazdy mam konto też -- i dlatego masz kochanki;) Dochodzace, ale jakos tak wzerajace sie w zycie. Na twoje decyzje itp

Gość valerian
Czyli nie macie argumentów....

Gość Wpadka
Bezzębna Łachudro wiesz, bo to teraz takie modne jak facet ma sobie wszystko sam robić. Tzn. jak robię pranie, a trafię na jego gacie to mam je odrzucić, bo niech sobie sam pierze. Beznadzieja, a wkoło same gwiazdy ze spalonego teatru kurde mać. :) Poranianka, to fajnego musisz mieć faceta, skoro twierdzisz, że łazi po innych babach. Nic, tylko pozazdrościć :D

Gość o ja piernicze
valerian - analfabeta jestes? argument podstawowy to usamodzielnienie sie najbardziej mnie smieszy to zaslanianie sie oszczedzaniem - czy wy znacie ceny domow? no ile zaoszczedzicie rocznie? chyba na kuchenke i pralke wam starczy.... kredyt trzeba wziac zawsze albo mieszkac u rodzicow do 40.... wiec niech nikt tu sie nie rzuca ze przez 3 lata oszczedzi na dom i wtedy sie moze wyprowadzac...

Gość o ja piernicze
wpadka - przeczytaj moj post z 1wszej strony na dole... ja tez piore gacie facetowi - po to mam pralke... ale widac ze na kafe ludzie ironii nie jarza...

Gość poranianka
No nic tylko pozadroscic:) to prawda. Zdanie i fochy innej baby sa wazniejsze niz ja.. dla nich ma czas na piwa, disco.. a fprum jets po to by pisac konkretnie;0

Gość nojaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ile jestescie uz razem ???????????????????????????????????????????????? halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość poranianka
ja nie bede prac. Ufałam mu, a on prosze 3 raz wywinał orła ze znajoma by mi przykrosc zrobic i zranic.. Zrobi pranie swych majtek sam, ma konto stac go na proszek:P Nie wiaodmo co robił w tych gaciach z majka, alka i magda:O wiec niech pierze ja bede prac osobno za moje konto;)

poranianka pozwól, że to ostatnia moja wypowiedź do Ciebie - jeśli założeniem forum jest pisac konkretnie to zacznij to robić, bo nie idzie czytać tego co piszesz :) będę prać za swoje konto - polska mowa być baaaardzo trudna :D

Gość poranianka
forum to rozmowa. Wiec co mi tu wyjedzasz z regulaminem? a jak ona robi mi na złosc publicznie gdzie wszyscy kolesie jego i jego znajome o tym wiedza to czemu nikt nie mowi ; regulamin kultury wymgaa? no czemu? jakby on publicznie zachowywał sie far nie pisałabym na forum tak konkretnie|!!!!

Gość poranianka
09:25 :D ja na ilosc wlasnych nie narzekam:)

Gość Wpadka
O ja pierniczę ja Ciebie zrozumiałam, chodziło mi o inne. Poranianka to masz beznadziejnego faceta, który nie umie utrzymać czestera w gaciach. A ja mam kochanego i cudownego i z chęcią piorę jego gacie. I cieszę się, że chodzi czyściutki i pachnący :)

Gość poranianka
ale tak naprawdenie wiesz co robi za twoimi plecami. ja wiem, bo sobie specjlanie foty pstryka i pokazuje sie z divkami publicznie. a ty ufasz naiwna, a on.. no wlasnie)

Gość Wpadka
Kochana, wiem co robi, bo cały czas spędzamy razem. Razem mieszkamy, pracujemy i żyjemy. Zawsze wiem gdzie jest i co robi. A to, że Ty masz jakiegoś dziwkarza to tylko można współczuć.

Gość ale śmieszny topik
Też mi się spodobało to - "Będę pra za swoje konto". A wogóle tez piorę gacie facetowi - a właściwie nie ja, tyko pralka. Ja ją tylko włączam. A czasem on pierze mi - tzn. tez pralka, tylko on ją włącza.

Gość ja go pogryzłam
Jeśli powodem są oszczędności to myślę, że to dobry powód ;) ale jeśli nie chcesz się wyprowadzić bo obawiasz się odejścia od rodziców albo tego, że panna może nie zajmowac się mieszkaniem jak Twoja mama to już gorzej... Tylko z drugiej strony patrząc, dajmy na to za te 4 lata... bedziesz miał 30lat- uda Ci się przez ten czas odłożyć kase na mieszkanie?? Co prawda ceny zależą także od lokalizacji ;)